Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μιχαλήτσος: «Συνέχεια στα δύσκολα με Παναθηναϊκό»

Την υποχρέωση του Άρη να κυνηγάει σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα το καλύτερο δυνατό αναφέρθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μιχαλήτσος: «Συνέχεια στα δύσκολα με Παναθηναϊκό»
Τη σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως και όλων των υπόλοιπων παιχνιδιών που ακολουθούν από εδώ και πέρα προκειμένου ο Άρης να ξεφύγει από την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει επισήμανε ο τεχνικός των "κίτρινων", Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στο arisfc.gr:

«Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό είναι μια συνέχεια των δύσκολων αγώνων που προηγήθηκαν, αλλά και αυτών που ακολουθούν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Προερχόμαστε από το ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο τίποτε δεν πήγε καλά για μας και στο τέλος ήρθε η ήττα. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλες απώλειες βαθμών ειδικά στην έδρα μας. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: