Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κορωνιός: «Η καλύτερή μας εμφάνιση»

Ως την καλύτερη εμφάνιση της Καβάλας χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ο Άγγελος Κορωνιός μετά τη νίκη της μακεδονικής ομάδας.

Κορωνιός: «Η καλύτερή μας εμφάνιση»
Ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε πως οι παίκτες του αντιμετώπισαν θετικά την πίεση που υπήρχε πριν την έναρξη της αναμέτρησης και εκθείασε την άμυνα που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και «αποθέωσε» τον κόσμο που βρέθηκε στην Καλαμίτσα, θεωρώντας σίγουρη την παραμονή στην Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα, παρ' ότι η ομάδα είχε μεγάλη πίεση, λόγω της σημασίας του αγώνα. Κάναμε μόνο 3 λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας καταπληκτική άμυνα. Είναι σπουδαία νίκη επί πολύ καλής ομάδας, όπως είναι ο Απόλλων. Ο Βετούλας κάνει καταπληκτική δουλειά εκεί.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη φανταστική προσπάθεια που έκαναν και τη ψυχή που έδειξαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας, που από την πρώτη ημέρα μας έχουν ‘αγκαλιάσει’. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως, όταν παίζουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Να είναι σίγουροι ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: