Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Στοπ» στις δηλώσεις!

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ δεν άρεσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποφάσισαν να βάλουν «φρένο» στις συνεχείς δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

«Στοπ» στις δηλώσεις

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, οι ιθύνοντες του συλλόγου σε μεταξύ τους συζητήσεις αποφάσισαν ότι οι παίκτες θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα πέσουν οι τόνοι εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκτιμούν ότι οι παίκτες έχουν μιλήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και αποφασίστηκε να μπει ένα «φρένο» στις δηλώσεις τους το επόμενο χρονικό διάσημα.

Συνέχεια στη δουλειά

Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με την ΑΕΚ μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη από αύριο ξεκινούν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο (17:15) παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Τούμπα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο πρόβλημα τραυματισμού και ο Έλληνας τεχνικός περιμένει μήπως εντός της εβδομάδας επιστρέψει κάποιος από τους τραυματίες στη διάθεσή του.

Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν στα επόμενα ματς να κάνουν ξανά ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να διεκδικήσουν μία καλύτερη βαθμολογική διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Μεγάλος στόχος των «ασπρόμαυρων» παραμένει η έξοδος στο Champions League και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο, αν αναλογιστεί κανείς τις επενδύσεις που έγιναν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για αυτό τον σκοπό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: