Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τάτος: «Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Επιτακτική ανάγκη είναι η νίκη του Άρη στο επερχόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ανδρέα Τάτο.

Τάτος: «Μόνο νίκη με  Παναθηναϊκό»
Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό οι παίκτες του Άρη για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Τάτος.

Μάλιστα, ο μέσος των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στην κακή εμφάνιση που έκαναν τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά, με αποτέλεσμα να χάσουν με σκορ 2-0.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Ανδρέας Τάτος:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι μονόδρομος για εμάς. Είμαστε πολύ δύσκολα. Χάσαμε 2-0 στον Πλατανιά με απαράδεκτη εικόνα και πλέον κοιτάμε την επόμενη ημέρα η οποία είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι πρέπει να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, διότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε και θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το ματς και να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας τον οποίο πικράναμε πάρα πολύ την προηγούμενη αγωνιστική. Ζητάμε συγγνώμη δημόσια».

Για το τι πήγε λάθος κόντρα στον Πλατανιά:

«Δεν θέλω να κρίνω αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν όλοι πολύ χάλια! Σας είπα και πριν, απαράδεκτοι. Βέβαια, τυχαίνουν αυτά. Δεν μας βγήκε καθόλου το παιχνίδι, δεν αλλάξαμε τέταρτη πάσα, δηλαδή μιλάμε για απαράδεκτη εικόνα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε αυτοί που μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα και πιστεύω να τα καταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι»:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει προβλήματα, αλλά εμείς δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, παρά μόνο τον εαυτό μας. Την προηγούμενη Δευτέρα παίξαμε στη Κρήτη, δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλοι, κοιτάμε τι κάνουμε εμείς».

Για το που πιστεύει πως μπορεί να κριθεί ο αγώνας:


«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλω να πάνε όλα καλά, να κερδίσουμε και να πάρουμε μια ανάσα στο πρωτάθλημα».


Για την επαφή που είχαν οι παίκτες του Άρη με τους φιλάθλους της ομάδας μεσούσης αυτής της εβδομάδας:

«Ο κόσμος έχει πικραθεί πάρα πολύ και δικαιολογημένα. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι “κλειδί”»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: