Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής»

Χαμηλά κρατάει τον πήχη των προσδοκιών στον Πανθρακικό ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Δερμιτζάκης: «Θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής»
Πεπεισμένος ότι ο Πανθρακικός θα πετύχει τον στόχο της παραμονής, δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης μετά το ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ματς με δύο ομάδες που έχουν την ίδια ποιότητα, τακτική, προσέγγιση και φιλοσοφία σ' ένα ματς. Παρ' όλο που δεν βοηθούσαν οι καιρικές συνθήκες και κυρίως το γήπεδο, επικράτησε περισσότερο η δύναμη. Φυσικά και οι δύο ομάδες ψάχτηκαν τακτικά για να μπορέσουν να πετύχουν τη νίκη που ήταν αυτοσκοπός τους.

Στο παιχνίδι δεν υπήρχε σκοπιμότητα ούτε στο α' ημίχρονο και πολύ περισσότερο στο β' μέρος. Φαινόταν ότι η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Νομίζω ότι αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν η ομάδα μου. Δείξαμε ότι είμαστε καλοί, μπορούμε με τέτοιες εμφανίσεις να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Έχουμε πάλι δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο.

Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ που είναι πολύ καλός, με ποιότητα και δικαιολογεί τη βαθμολογική της θέση. Εύχομαι να πετύχει το στόχο που ακούω ότι εσχάτως είναι τα πλέι οφ. Γιατί όχι και μια επαρχιακή ομάδα να βρεθεί ψηλά, είναι καλή και καλός προπονητής και φίλος ο κ. Χριστόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: