Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Καβάλας επί του Απόλλωνα ο κόουτς των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, ο οποίος επιπρόσθετα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για ορισμένους από τους παίκτες του.

«Να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα»
Δεν ήταν τόσο η ήττα του Απόλλωνα από την Καβάλα που ενόχλησε το Νίκο Βετούλα, όσο η αδιαφορία που έδειξαν στο παρκέ κάποιοι από τους παίκτες του. Ο τεχνικός του αχαϊκού συλλόγου τόνισε ότι κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται, να παραμείνουν προσγειωμένοι και αν θεωρούν ότι έχουν την δυνατότητα να παίξουν σε καλύτερη ομάδα, να το πράξουν!

«Η Καβάλα κέρδισε απόλυτα δίκαια. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Μέχρι το 32ο-33ο λεπτό ήμασταν κοντά στο σκορ όμως ήμασταν πολύ κακοί. Αν δεν έχεις μπασκετικό εγωισμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο Κόλεμαν και ο Ατσάρα έκαναν πάρτι κάτω από τα καλάθια», είπε ο Έλληνας και συνέχισε αφήνοντας αιχμές για την απόδοση κάποιων παικτών της ομάδας του:

«Δεν θα πρέπει κάποιοι να εκθέτουν τα υπόλοιπα παιδιά που αναγκάστηκαν να παίξουν σε άλλες θέσεις και όχι στη φυσική τους. Νόμισαν ότι πέτυχαν κάτι επειδή σημειώσαμε τρεις νίκες στον δεύτερο γύρο. Θα πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν στον Απόλλωνα και να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Αν θέλουν και νομίζουν πως μπορούν να παίξουν σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα μπορούν να το κάνουν».

Από την πλευρά του ο Αμερικανός γκαρντ του Απόλλωνα, Έρικ ΜακΚόλουμ, σχολίασε μετά το παιχνίδι: «Η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Εγώ δεν έπαιξα καλά, θα επανορθώσω στο επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: