Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Εκδίκηση» 27 χρόνια μετά!

Χρειάστηκε να περιμένουν από το 1985 οι οπαδοί της Μίλγουολ για να δουν την ομάδα τους να επικρατεί της Λούτον, αλλά η υπομονή άξιζε τον κόπο.

«Εκδίκηση» 27 χρόνια μετά

Το ματς του 1985 είχε γίνει σε …δόσεις εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων, με τη Λούτον να είναι αυτή που είχε πανηγυρίσει τη νίκη, εκμεταλλευόμενη και τη διαφορά στη δυναμικότητα και στις κατηγορίες που αγωνίζονταν η κάθε ομάδα.

Ωστόσο, η κατάσταση ήταν διαφορετική αυτή τη φορά. Η Μίλγουολ στην Τσάμπιονσιπ και η Λούτον στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Η εξέλιξη …φυσιολογική.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με γκολ των Χένρι, Χαλς και Ενγκεσάν, με τον άσο της Μίλγουολ να ανοίγει το σκορ, μετά από λάθος του Κόβατς, και τον επιθετικό των Λονδρέζων να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, με εξαιρετική προσωπική ενέργεια. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ενγκεσάν, στις καθυστερήσεις, με τον 25χρονο μέσο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η Λούτον δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να αποκλείσει την ομάδα που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες πιο ψηλά και στρέφει τις προσπάθειές της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στα play off ανόδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λούτον: Τάιλερ – Τέιλορ, Χένρι, Κόβατς, Χόουλς – Λόουλες, Σμιθ, Μεντί (Σο 69"), Ο’ Ντόνελ (Φλίτγουντ 64') – Ρέντελ, Γκρέι.

Μίλγουολ: Φορντ – Νταν, Μπίβερς, Όσμπορν, Λόουρι – Χένρι (Σμιθ 89'), Τρότερ, Αμπντού, Φίνι (Ενγκεσάν 62')– Χαλς (Μαρκί 70'), Κίοχ.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: