Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Η ζωή του... Χι!

Μόνο για Όσκαρ δεν ήταν το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες έδωσαν συνέχεια στα χθεσινά μέτρια παιχνίδια και δίκαια έμειναν στο 0-0!

Η ζωή του... Χι

Οι Λεβαδειακός και Ατρόμητος δεν εμφάνισαν ιδιαίτερες αρετές στο γήπεδο και μοιραία έμειναν στο 0-0 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ανούσια κατοχή είχαν οι Βοιωτοί, σχετικά καλό το πρώτο μέρος με κάποιες ευκαιρίες, κακό το δεύτερο, χωρίς να υπάρχουν φάσεις για γκολ!

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην βαθμολογία τον πέμπτο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από την άλλη οι Πειριστεριώτες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν κι άλλο τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ.

Ντεμπούτο για τον Ατρόμητο έκανε ο Βαγγέλης Μάντζιος.



Στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν να μην επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Κι αυτό γιατί μπήκαν καλύτερα και προσπαθούσαν για το γκολ. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης, άνηκε στους Περιστεριώτες. Ο Επστάιν στο 19’ έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Μάντζιο, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Περιστεριωτών έπιασε εν κινήσει το σουτ, όμως ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου συνέχισαν να έχουν στην κατοχή τους τη μπάλα και απείλησαν με δύο σουτ από τους Καγεχόν και Ακόστα, όμως ο Ράντμαν ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε ισάριθμες φορές. Τελευταία σημαντική ευκαιρία για το πρώτο μέρος ήταν πάλι «βαμμένη» στα «κυανόλευκα». Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Επστάιν πήρε τη μπάλα, «άδειασε» τον Μουλόπουλο, όμως ο Κυριακίδης και πάλι είπε «όχι» στο ένας με έναν.

Κι αν στο πρώτο μέρος υπήρξε κινητικότητα και κάποιες φάσεις, το δεύτερο εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά. Οι δύο ομάδες φαίνονταν «κοιμισμένες», ανήμπορες να φανούν απειλητικές. Δείγμα του ότι τα λεπτά περνούσαν και η μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 54’ με το σουτ του Μπρίτο εκτός περιοχής, όμως εκ νέου ο Κυριακίδης φώναξε «παρών» και απέκρουσε. Αν και το γήπεδο ήταν βρεγμένο, η βροχή συνέχιζε, οι φάσεις έρχονταν με το… σταγονόμετρο. Αν και οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές μεσοεπιθετικά, το σκηνικό του παιχνιδιού δεν διαφοροποιήθηκε, με τις δύο ομάδες να μένουν «μοιραία» στο 0-0 και να παίρνουν από ένα βαθμό.



Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Καγεχόν (70’ Ροτζέριο), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Γεωργίου, Κόρμπος (88’ Μαχαίρας), Πόι, Μεντί, Ακόστα (77’ Ρομέου)

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Κουτσόπουλος, Μπουμάλ, Νικολακάκης

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (84’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (70’ Ουντότζι), Καραγκούνης (71’ Ναπολεόνι), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος

Στον πάγκο: Ρέινα, Νάστος, Καραμάνος, Σουμπίνιο


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: