Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση από το Μεξικό έχει ο Κουίνσι!

Πολύ δύσκολα θα μείνουν στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν οι Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης, Πίντο, Βελάσκες και Κουίνσι, ο οποίος φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα του Μεξικού.

Πρόταση από το Μεξικό έχει ο Κουίνσι

Στην «πράσινη» ΠΑΕ θα ήθελαν με μεγάλη χαρά να πουλήσουν τον Γκανέζο μέσο σε κάποια ομάδα της Ρωσίας ή σε κάποιον σύλλογο που μπορεί να προσφέρει ένα καλό ποσό.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια τους. Από την πλευρά του, ο παίκτης – σύμφωνα με όσα υποστήριξε χθες ο μάνατζέρ του – βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδας από το Μεξικό.

Ωστόσο, οι παράγοντες του μεξικανικού συλλόγου θα ήθελαν να αποκτήσουν ως ελεύθερο τον 27χρονο χαφ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν έχει γνωρίζει κάτι γύρω από την απόφαση και δεν είναι εύκολο να αφήσει τον Κουίνσι ελεύθερο, αφού τον αγόρασε από την Αλ Σαντ του Κατάρ και ακόμα φέρεται να της χρωστάει ένα ποσό.

Παράλληλα, για να φύγει τώρα ο Γκανέζος ως ελεύθερος, πρέπει να χαρίσει τα χρήματα που του οφείλονται.

Την ίδια ώρα, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για τους Φορναρόλι, Μπαρμπαρούση, Πίντο και Βελάσκες να παραμείνουν μετά το τέλος της σεζόν στο «πράσινο» ρόστερ. Οι τέσσερις συγκεκριμένοι παίκτες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και στη διοίκηση θεωρούν ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η ομάδα κινείται στη μετριότητα φέτος.

Από τις καλοκαιρινές μεταγραφές, μόνο ο Σισοκό έχει καλή παρουσία και ο Σο με την επιστροφή του έχει βοηθήσει σχετικά. Το καλοκαίρι με τους τέσσερις, εκτός απροόπτου, θα υπάρξουν εξελίξεις. Όσον αφορά τον Σιοκό, επιθυμία της διοίκησης είναι τον Σισοκό, όμως το συγκεκριμένο θέμα θα ξεκαθαρίσει τον Μάιο και εφόσον καταφέρει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: