Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Στράντζαλης: «Σημαντική νίκη για την 3άδα»

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ηρακλή για επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τη νίκη του Ηρακλή επί της Λάρισας:

«Δεν το είδα το παιχνίδι λόγω υποχρεώσεων. Ήταν μια σημαντική νίκη για τον Ηρακλή γιατί πλησίασε την 3άδα. Από ψυχολογικής πλευράς είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που νίκησαν γιατί θα πιστέψουν πως μπορούν να πετύχουν το στόχο τους. Επίσης νίκησε στο Καυταντζόγλειο κάτι πολύ σημαντικό».


Για την προσπάθεια του Ηρακλή να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ:

«Ο Ηρακλής είναι από τις 3-4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αν δεν είχε τα σκαμπανεβάσματα του θα ήταν πιο ψηλά. Θεωρώ πως μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ο Ηρακλής θα μπορεί να κατακτήσει την 2η ή την 3η θέση. Είναι πολύ σημαντικοί οι επόμενοι αγώνες και ιδιαίτερα αυτός με την Καλλιθέα. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και με τον κόσμο που την στηρίζει θα πετύχει την άνοδο. Αν δείξει την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση θα πετύχει το στόχο του ο Ηρακλής».


Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Είναι ιδιαίτερο το φετινό πρωτάθλημα. Είναι πολύ συναρπαστικό. Ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας είναι στο παιχνίδι των πλέι οφ. Ακόμα και η Λάρισα που έχασε χθες έχει ελπίδες να μπει στα πλέι οφ».


Για το Καυταντζόγλειο:

«Ενδεχομένως να βόλευε τον Ηρακλή να αγωνίζεται σε ένα πιο μικρό γήπεδο. Το Καυταντζόγλειο είναι χαώδες γήπεδο. Αν η ομάδα έπαιζε σε ένα μικρότερο ίσως να ήταν πιο καυτή έδρα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: