Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Λεμονής: «Με Ρεάλ και Μπάρτσα... ποτέ δεν ξέρεις»

Ο Τάκης Λεμονής είναι ο καταλληλότερος για να μιλήσει για ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο γνωστός έλληνας προπονητής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου σχολίασε τα πρώτα αποτελέσματα των ημιτελικών και τις νίκες των Γερμανικών ομάδων, έναντι των Ισπανικών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν οι Γερμανικές ομάδες είναι πλέον στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Δε μπορείς να είσαι σίγουρος όταν παίζεις με Ρεάλ- Μπάρτσα. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια ανατροπή. Σίγουρα το 4-1 είναι καλύτερο από το 4-0».


Για τη νίκη της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα:

«Ήταν το φαβορί η Μπάγερν όμως και αυτό συζητιόταν καιρό. Η Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα στα μετόπισθεν, κάτι που παλαιότερα ήταν σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της. Πλέον αυτό δεν ισχύει. Ίσως αν έπαιζε ο Πουγιόλ να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η Μπάγερν με αυτή τη νίκη επιβεβαίωσε πως έχει την πιο δυνατή ομάδα αυτή τη στιγμή.


Για τη νίκη της Ντόρτμουντ:

«Είναι βαρύ σκορ. Και αυτό δεν το περιμέναμε. Από την άλλη όταν δεις αυτή την καταπληκτική ομαδική λειτουργία που έχει η Ντόρτμουντ θα καταλάβεις πως δεν είναι θέμα ημέρας αλλά πως είναι και αυτή μια μεγάλη ομάδα».


Για το αν οι Γερμανικές ομάδες έχουν πλέον την υπεροπλία από τις Ισπανικές:

«Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως υπεροπλία. Ακόμη οι Ισπανικές ομάδες είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις Γερμανικές. Στα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια οι γερμανικές ομάδες έδειξαν υπεροπλία αλλά γενικά οι Ισπανικές υπερτερούν».


Για τον Λιονέλ Μέσι:

«Ο Μέσι είναι μια περίπτωση ανθρώπου που δεν σταματά να παίζει. Ήταν ανέτοιμος να παίξει σε ένα τέτοιο ματς αλλά η απόφαση του επιτελείου της Μπαρτσελόνα ήταν διαφορετική. Δεν ξέρουμε όμως αν τα πράγματα ήταν καλύτερα χωρίς το Μέσι, ίσως και να ήταν καλύτερα».


Για το αν μπορεί να προβλέψει τους επαναληπτικούς:

«Δε μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις αλλά οι γερμανικές ομάδες πήραν σημαντικό προβάδισμα».



Για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του:

«Θα δούμε, σκέφτομαι τις προτάσεις που έχω και θα αποφασίσω. Σκέφτομαι και τις προτάσεις από το εξωτερικό, θα δούμε σύντομα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: