Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Δεν αρκούν 30 εκατ. ευρώ για τον Ιγκουαΐν»

Η ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως φάνηκε από όσα είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ στη «Marca TV».

«Δεν αρκούν 30 εκατ. ευρώ για τον Ιγκουαΐν»
Από τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει σαφές πως, ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είναι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η «Βασίλισσα» θα τον παραχωρήσει χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από όσα δήλωσε ο πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην «Marca TV».

«Για τον Ιγκουαΐν δεν φτάνουν 30 εκατ. ευρώ. Η αξία του παίκτη είναι μεγαλύτερη και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Για αυτό, όποια ομάδα προτίθεται να προσφέρει λιγότερα από 30 εκατ. ευρώ, καλό θα είναι να μην μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μας», ήταν η ξεκάθαρη δήλωση του ισχυρού άντρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν λίγες μέρες είχε φανεί πως η Ρεάλ τα είχε βρει με τη Γιουβέντους για την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού. «Με τους Ιταλούς συζητήσαμε αλλά δεν καταλήξαμε. Δεν κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση, αλλά, επαναλαμβάνω, αν πρόκειται να προσφέρουν μέχρι 30 εκατ. ευρώ, ας μην έρθουν στη Μαδρίτη. Δεν πρόκειται να συζητήσουμε για ένα τέτοιο ποσό την παραχώρηση του Ιγκουαΐν», τόνισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλάζοντας τα δεδομένα μιας υπόθεσης που έμοιαζε να φτάνει στο τέλος της.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: