Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Σκούπα» ή ξανά στο κόλπο για την κούπα;

Με το 2-0 στις αποσκευές του ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο ΣΕΦ (21:00) με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο και ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στο «κόλπο».

«Σκούπα» ή ξανά στο κόλπο για την κούπα;
Στο ΣΕΦ την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο πιο… τελικός της τελικής σειράς της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός με το υπέρ του 2-0 θα αναζητήσει τη νίκη που θα του δώσει και τον τίτλο ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι αν χάσει… χάνεται οριστικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «πράσινοι» την ώρα που οι διοικήσεις του επιδίδονται σε έναν «πόλεμο» ανακοινώσεων, ετοιμάζονται να μπουν στο παρκέ για να διεκδικήσουν ο καθένας την επίτευξη του δικού του στόχου.

Η ομάδα του Πεδουλάκη θέλει να πάρει και την τρίτη νίκη, δεύτερη στην έδρα του «αιώνιου αντιπάλου» και να πάρει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το τρόπαιο. Από την άλλη, οι παίκτες του Μπαρτζώκα είναι για μία ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο και ξέρουν καλά ότι αν χάσουν… χάνονται. Σε περίπτωση νίκης όμως, ξέρουν ότι μπαίνουν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μειώνοντας σε 2-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από την πλευρά των γηπεδούχων δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού και ο Έισι Λο νιώθει καλύτερα και έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Στεφάν Λάσμε που έδειξε μέσα στο δεύτερο ματς να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στομάχι του, αλλά πλέον είναι στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο αγώνας πιθανότατα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1, χωρίς να έχει υπάρξει για την ώρα επίσημη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: