Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εδώ καράβια χάνονται...!

Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσα από το blog του γράφει για το θέμα των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν όλοι οι Έλληνες!
Την στιγμή, που 2500 εργαζόμενοι έχασαν την δουλειά τους σήμερα με το κλείσιμο της ΕΡΤ, την στιγμή, που πριν λίγους μήνες έμειναν στον δρόμο οι εργαζόμενοι στο ΑLTER, την στιγμή, που καθημερινά μένει κόσμος χωρίς δουλειά , καθημερινά η ανεργία αυξάνεται με τρομερούς ρυθμούς συγγνώμη ρε παιδιά , αλλά δεν μου πάει το χέρι να γράψω «πηγαίνετε να πάρετε διαρκείας του Παναθηναϊκού είναι πιο φθηνά από το 2008».
Ο κόσμος σήμερα δεν έχει τα προς το ζην είναι δυνατόν να του ζητάμε να πάει να δώσει 300 ευρώ(τα πιο φθηνά εκτός των συνδεσμιακών) , για να πάρει διαρκείας των αγώνων του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά; Η να έχουμε την απαίτηση από τον κόσμο να σώσει την ομάδα; Αυτά είναι τρελά πράγματα και ούτε πρόκειται να μπω εγώ σε αυτό το τρυπάκι...
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, αλλά όταν τα κοινωνικά προβλήματα παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να έχουμε την απαίτηση από τον κόσμο να σώσει μία ομάδα; Που είναι οι λεφτάδες; Που είναι όλοι οι επιχειρηματίες, που τόσα χρόνια έκαναν λεζάντα έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και όταν ερχόταν η ώρα να βάλουν χρήματα σφύριζαν αδιάφορα...
Με λίγα λόγια ρε παιδιά , ποια διαρκείας; Εδώ μένει κόσμος και κοσμάκης στον δρόμο. Οποιος γουστάρει και τα έχει ας πάει να πάρει , όποιος δεν έχει φυσικά και δεν θα πάρει. Εγώ δεν πρόκειται να προτρέψω κανένα να πάει να πάρει διαρκείας, διότι θεωρώ ότι δεν έχει λογική μία τέτοια απαίτηση. Είναι αυτό, που λέμε «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: