Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Προσεγγίζουν τον Πάλμα!!

Η επαναπροσέγγιση ανθρώπων που προσέφεραν στην ΚΑΕ Άρης, αλλά ουσιαστικά εκδιώχθηκαν από αυτήν από το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς, είναι μέσα στους άμεσους στόχους της νυν διοίκησης της ΚΑΕ. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, οι γέφυρες με την Κύπρο και τον Πέτρο Πάλμα έχουν πέσει ξανά.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας, γιός του αείμνηστου Κώστα Πάλμα που φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα του Άρη και έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάρτιο, είχε βρεθεί κοντά στην ΚΑΕ Άρης την περίοδο 2010-2011. Μέσα σε λίγους μήνες την είχε ενισχύσει με περίπου 120 χιλιάδες ευρώ, ενώ επεξεργαζόταν και μια πρόταση ανάληψης της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της.
Η προσπάθειά του είχε πέσει στο κενό, καθώς οι μηχανισμοί της διοίκησης Δαμιανίδη είχαν μεθοδεύσει την απομάκρυνση Πάλμα από το Αλεξάνδρειο, καθώς ο τελευταίος είχε σκοπό την διοικητική εκκαθάριση και οικονομική επανέναρξη της ΚΑΕ Άρης. Έκτοτε, ο Πάλμας αποφάσισε να μείνει μακριά και να παρακολουθεί σαν θεατής τις εξελίξεις.
Ωστόσο, τα σημερινά οικονομικά δεδομένα και η ανάγκη εξεύρεσης ικανών «συμπαικτών», δηλαδή ανθρώπων με οικονομική επιφάνεια αλλά και αγάπη για τον Άρη, φέρνουν ξανά το όνομα του Κύπριου στο προσκήνιο. Ήδη, άνθρωπος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης αλλά και σημαντικός εξωδιοικητικός παράγοντας, έχουν προσεγγίσει τον Πέτρο Πάλμα και του ζήτησαν να… ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Η αρχή θα γίνει με την συμμετοχή του στην επιτροπή που πρόκειται να συσταθεί, για να ξεκινήσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο και να γίνει θεσμός, το φιλικό τουρνουά «Νίκος Γκάλης» στο Αλεξάνδρειο. Ο Πάλμας, μαζί με ανθρώπους της διοίκησης αλλά και μέλη του Aris Golden Club, πρόκειται να «τρέξουν» οργανωτικά το τουρνουά (είναι δεδομένη η απόφαση πραγματοποίησής του, όπως πρώτο το www.arenafm.gr είχε αναφέρει) και να του δώσουν την λάμψη που οφείλει να έχει.
Από εκεί και πέρα, στο Αλεξάνδρειο ελπίζουν πως η προσέγγιση Πάλμα και η επαναδραστηριοποίησή του με τα κοινά του Άρη, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια πιο άμεση και διευρυμένη συνεργασία. Τόσο με τον ίδιο, όσο και με άλλους επώνυμους Αρειανούς επιχειρηματίας, που τα προηγούμενα χρόνια εκδιώχθηκαν από την ΚΑΕ λόγω της διαφωνίας τους με την λειτουργία του προηγούμενου διοικητικού καθεστώτος.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: