Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Απίστευτη ρήτρα αποδέσμευσης!!

Το εκπληκτικό ποσό των… 1,21 ευρώ πλήρωσε από την τσέπη του(!) ο Κογκολέζος Σεντρίκ, προκειμένου να εξαγοράσει την ελευθερία του από τη Νουμάνθια και να μεταγραφεί στη Μπέτις Σεβίλλης.

Απίστευτη ρήτρα αποδέσμευσης
Το 2010 παραχωρήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Νουμάνθια ως δανεικός. Αγωνίστηκε σε 40 αγώνες, σημειώνοντας 9 γκολ, μια επίδοση που ανάγκασε την ομάδα του να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τον σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας. Ο Κογκολέζος Σεντρίκ από το 2011 ανήκε και τυπικά στη Νουμάνθια και στις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους πήρε μέρος σε 65 αγώνες, πετυχαίνοντας ακόμα 4 γκολ.

Ο Σεντρίκ, όμως, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Νουμάνθια και να κάνει αποδεκτή την πρόταση που είχε στα χέρια του από την Μπέτις Σεβίλλης. Προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του, μάλιστα, δεν δίστασε να πληρώσει από την τσέπη του τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Η ρήτρα αυτή μόνο δέος θα μπορούσε να προκαλέσει, αφού ανερχόταν στα 1,21 ευρώ. Όχι εκατομμύρια ευρώ. Ένα ευρώ και 21 λεπτά!

Ο Κογκολέζος επιθετικός δεν πρέπει να δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να συγκεντρώσει το ποσό αυτό, αν και πληροφορίες που φτάνουν από την Σεβίλλη θέλουν τη διοίκηση της Μπέτις έτοιμη να τον αποζημιώσει, καταβάλλοντάς του ολόκληρο το ποσό που διέθεσε. Οι φήμες που θέλουν να τον αποζημιώνει σε… δόσεις, λογικά δεν πρέπει να ευσταθούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: