Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ρε πάτε καλά; Νταηλίκια ΤΕΛΟΣ στην ΑΕΚ!!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τον πόλεμο που θα ξεσπάσει αν αλλάξουν (ξαφνικά) τα δεδομένα για την ΑΕΚ και για τη δήλωση Μελισσανίδη!
Φαίνεται πως αρέσκονται να κάνουν... πλακίτσα ανθρωπάκια και οργανώσεις απέναντι στην ΑΕΚ και στον κόσμο της. Συμφέροντα ανθρώπων που κατάφεραν με την ανοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ να διαλύσουν και να βιάσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες που αγαπήσαμε από παιδιά θέλουν να οδηγήσουν την Ενωση στην Δ' Εθνική κατηγορία αλλάζοντας τα δεδομένα, έτσι ξαφνικά που λέει και ο Αντώνης Ρέμος.
Ετσι ξαφνικά όπως ΝΤΑΗΛΙΚΙ βγήκε σε μία... νύχτα από τον φάκελο των ολυμπιακών αγώνων το 2004 το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και δημιουργήθηκε το νέο Καραϊσκάκης με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΟΕ φυσικά.
Ετσι ξαφνικά όπως ΝΤΑΗΛΙΚΙ μας έβγαλαν άδεια κατεδαφίσεως του ''σπιτιού'' μας στην Νέα Φιλαδέλφεια και έπειτα δεν μας έδωσαν επί της ουσίας ποτέ την άδεια ανέγερσης στον ίδιο χώρο που υπήρχε ο Ναός μας. Αφού άλλους σκοπούς εξυπηρετούσαν οι τότε... εκσυγχρονιστές!
Ετσι ξαφνικά όπως ΝΤΑΗΛΙΚΙ εκδόθηκε δελτίο στον Βάλνερ από την ΕΠΟ του Γκαγκάτση (το 2008 ντε) για να αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό, να είναι ο χειρότερος παίκτης της Καλαμαριάς, να μπει στη θέση του ο Μπάρκογλου, να βάλει γκολ και να κερδίσει τον Ολυμπιακό (κάτι που θα σήμαινε τίτλος για την ΑΕΚ) και έπειτα να κερδίσει η ομάδα του λιμανιού στα χαρτιά το πρωτάθλημα...
Ετσι ξαφνικά όπως ΝΤΑΗΛΙΚΙ συμβαίνει τόσα χρόνια τώρα με κάθε δικαστήριο του Μάκη Ψωμιάδη που η ΠΑΕ ΑΕΚ ψάχνει τα... κλεμμένα της, έχει κερδίσει δικαστικώς ποσά ύψους 80 εκατ. ευρώ (με πρόστιμα και προσαυξήσεις, το λιγότερο που μπορούσε να πάρει ήταν 26 ζεστά μύρια, τη στιγμή που η εταιρεία όφειλε 30 εκατομμύρια και πλήρωνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ τη δόση του άρθρου 44).
Ετσι ξαφνικά όπως ΝΤΑΗΛΙΚΙ ο Κύρος Βασσάρας (ο κορυφαίος δήθεν ντε...) μας στέρησε τη σεζόν 2004-2005 την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί τάχα μου δεν είδε το πέναλτι του Μόρις στον Μπούρμπο (ακόμη και οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν αναγνωρίσει την λάθος απόφαση προς τιμήν τους) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσα η ομάδα που δημιουργήθηκε με Μπούρμπο, Κρασσά και Σοάρες (και άλλα παιδιά, Τόσκα, Κυριακίδη, Τζιωρτζιόπουλος, Μάλμπασα και άλλοι) για να παλέψει για να μείνει κατηγορία τότε, να της στερήσουν το δικαίωμα εσόδων από τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να συνεχίσω να γράφω για όσα έχει κάνει το κράτος σε βάρος της ΑΕΚ. Διότι δεν τελειώνει ποτέ η λίστα... Γελάω και προσπερνάω τα σχόλια των αντιπάλων οπαδών που όπως πάντα θα γράφουν για τα αίσχη του τελικού με τον Ατρόμητο, αφού πρώτοι εμείς βρίσαμε και αποδοκιμάσαμε τα όσα έγιναν.
Αυτή η χώρα, αυτοί οι τύποι που τυγχάνουν ''αφεντικά'' αυτής της χώρας (έτσι την έχουν... ακούσει, ότι είναι αφεντικά), έχει μάθει να ΒΙΑΖΕΙ τα παιδιά της. Να τα ξεχωρίζει στα καλά και στα... κακά! Είναι η χώρα στην οποία επιβιώνει ΜΟΝΟ ο ισχυρός γιατί ισχύει ο νόμος του ισχυρού. Οποιος δέρνει και έχει και το μαρούλι είναι ο άρχοντας... Οι άλλοι είναι οι... κομπάρσοι του έργου που στήσανε οι ίδιοι! Αυτά ισχύουν και για την ΑΕΚ αλλά και για τις άλλες τις ομάδες. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Εθελοτυφλεί όπως το κάναμε κι εμείς τόσα χρόνια.
Ομως το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ... Μαζευτείτε πρώην παραγκάρχες και οργανώσεις και καθίστε ήσυχοι στη γωνιά σας γιατί αν μία στο εκατομμύριο αλλάξουν τα δεδομένα και μας πείτε μία... ωραία πρωία ότι: Ξέρετε η ΑΕΚ τελικά θα πάει Δ΄ εθνική, τότε ετοιμαστείτε και για πόλεμο, κανονικά και με τους νόμους του λαού!
Δεν βοηθήσατε να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε, μας θέλατε στην Γ΄ Εθνική, θα αφήσετε (και) αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση (όλους όσοι έχουν σχέση από το 1990 έως σήμερα) να αλωνίζουν ελεύθεροι και να χαίρονται τα γερά... πορτοφόλια τους... Και όμως ακόμη δεν χορτάσατε; Με τι θα είστε ικανοποιημένοι; Με τον αφανισμό της ΑΕΚ; Ρε πάτε καλά; Σας τρώει ο...;;; Δεν μας γουστάρατε ΠΟΤΕ, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά μην παίζετε με την αγάπη μας και τα όνειρά μας, ειλικρινά δεν το θέλετε!
Εμείς αποδεχθήκαμε με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ το πεπρωμένο μας. Κατεβάσαμε το κεφάλι και δεχτήκαμε όλα τα χτυπήματα που σκόπιμα μας ρίξατε. Φτάσαμε στο σημείο να συμφωνήσουμε για τον υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική των τριών γραμμάτων που σημαίνουν πολλά περισσότερα απ' όσο μπορείτε εσείς να καταλάβετε ποτέ... Μην παίζετε μαζί μας, μη μας φτάσετε στα όριά μας... Αυτά και αρκούν για όλους: κράτος (τι; που λέει ο λόγος), παραγκάρχες, ποδοσφαιρικές οργανώσεις και όλα οι... λοιπές ''δημοκρατικές'' δυνάμεις!

ΥΓ: «Η δική μας ΑΕΚ άλλωστε δεν είναι φτιαγμένη για να παρακαλά, αλλά για να απαιτεί»! Νομίζω αρκεί αυτή η πρόταση από όλα όσα δήλωσε ο Μελισσανίδης για να χαρούμε λίγο όλοι οι Ενωσίτες. Εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο να λέει ότι: Δεν περισσεύει κανείς από τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι όλοι απαραίτητοι στη δεύτερη ιστορική αφετηρία του συλλόγου. Πολύ σωστά το γράφει... Υποκλίνομαι για αυτό που είπε για την Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον το πιστεύω ακόμη περισσότερο ότι θα προλάβω να δω τον νέο μας ΝΑΟ και γουστάρω τρελά (sic) με την πρόταση: «Τέρμα τα παρατράγουδα του παρελθόντος και θα είναι τεράστιο λάθος για όποιον διανοηθεί να τα ξαναεπιχειρήσει»...Τώρα σχετικά με τους ηγέτες και τα σχετικά, είπαμε: «Γιώργο τουμπεκί για το καλό της ΑΕΚ»!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: