Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κυνηγώντας τον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής συγκρούονται στο Πανθεσσαλικό για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League, με τις δύο ομάδες να θέλουν να εκμεταλλευθούν τυχόν γκέλα του Παναιτωλικού.
Οι γηπεδούχοι Βολιώτες, έχουν πέντε βαθμούς (τρεις λιγότερους από την ομάδα του Αγρινίου) και θέλουν σε κάθε περίπτωση να επιστρέψουν στιες νίκες, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους απέναντι στον «Γηραιό».
Ο Γιώργος Βαζάκας είδε με ικανοποίηση τον Ολίσε να ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή μαζί με τον Κατσιαρό.
Εκτός έμειναν οι γνωστοί απόντες, Κόμνος, Πετκάκης, Καρράς, Κωστούλας, Χατζηπαντελίδης και Μπακαγιόκο.
Η αποστολή:
Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ρόκα, Ανιέτε, Γενγκά, Γκίτκος, Γκότοβος, Γόγολος, Γουσούλης, Καπετάνος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Σολάκης, Τσιάτσιος
Ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος να φύγει με τουλάχιστον την ισοπαλία από τον Βόλο, αν θέλει να ελπίζει για την πρώτη θέση και την άνοδο.
Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τέσσερις βαθμούς και δεν θέλουν ει δυνατόν να μειώσουν τη διαφορά από τον πρώτο Παναιτωλικό (8β).
Στα ήδη αρκετά προβλήματα για τον Σίνισα Γκόγκιτς (Ουκάρ, Χιονίδης, Τάι, Παληγεώργος Γ.) ήρθε να προστεθεί και αυτό του Τσερκέζου, ο οποίος δεν κατέφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.
Η αποστολή:
Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Νατσιόπουλος, Γεωργίου, Λόπεθ, Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Ισαάκ, Παληγεώργος Χ., Φερνάντεζ, Σουλίδης, Κιρόφσκι, Ντατίδης, Σαράφογλου, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Αλεξίου, Θόρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: