Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Άφησε το Ελληνικό όταν άρχισαν τα... ελληνικά!!

Ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι του Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν έμαθε πόσα χρήματα χρειάζονται για την άδεια στο γήπεδο του Ελληνικού... Διαβάστε το θέμα για να μάθετε κι εσείς! Όπως ήταν γνωστό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν προκρίνει την περίπτωση του γηπέδου στο Ελληνικό, μέχρι να δημιουργηθεί το νέο γήπεδο των "κιτρινόμαυρων". Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε χαρακτηρίσει "Νταχάου" το ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ και, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να βρεθεί άκρη με τη Ριζούπολη, λογικό ήταν να ψάξουν για άλλη λύση.
Με το Ελληνικό να αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία, λόγω του χαμηλού κόστους. Μία ωραία πρωία, όμως, κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν για όσα θα έφτιαχνε ο Μελισσανίδης στο Ελληνικό (π.χ. ρολόι που θα μετρούσε αντίστροφα μέχρι την είσοδο της ομάδας στο δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια!), έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ! Στο "Νταχάου", δηλαδή, για όποιον δεν το θυμάται!
Με κύριο λόγο την ασφάλεια, καθώς όπως έγραφαν τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ... "το Ελληνικό απέχει λίγα χιλιόμετρα από τον Πειραιά και μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού"!
Ο σκύλος, πάντως, άλλα έμαθε. Ότι, δηλαδή, ο Μελισσανίδης άφησε το Ελληνικό και συμφώνησε για επιστροφή στο ΟΑΚΑ, όταν έμαθε πως για την άδεια και την ασφάλεια του γηπέδου, το κόστος θα ξεπερνούσε τα 5 εκ. ευρώ! Τεράστιο ποσό για τα δεδομένα της εποχής, δηλαδή, που κάνει το ενοίκιο στο ΟΑΚΑ να φαίνεται... φθηνό! Απλή αριθμητική, λοιπόν, και όχι κάτι άλλο...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: