Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον δικό του τρόπο»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης να έχουν κόσμια συμπεριφορά, εξέδωσε η ΚΑΕ.

«Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον δικό του τρόπο»
Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκός στο τρίτο παιχνίδι της τελικής σειράς της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να έχει κόσμια συμπεριφορά και να «σπρώξει» την ομάδα του χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας σήμερα δίνει ένα καθοριστικό αγώνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη νίκη με την αυτοπεποίθηση του πρωταθλητή Ευρώπης και την ψυχή μιας ομάδας που ξέρει να στέκεται όρθια στα δύσκολα.

Για το λόγο αυτό:
- καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν απόψε στο ΣΕΦ να αποφύγουν κάθε ενέργεια που θα θέσει σε κίνδυνο την ομαλή εξέλιξη του αγώνα
- να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Ολυμπιακό μας και να αποφύγουν υβριστικά συνθήματα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης με το δικό του τρόπο και έτσι θα συνεχίσει, κάνοντας ξανά περήφανο τον κόσμο του.

Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρωταθλητής Ευρώπης 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: