Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συνάντηση κορυφής Πέρεθ-Ζιντάν!!

Κλειδί για την επόμενη σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποτελέσει η αυριανή συνάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Συνάντηση κορυφής Πέρεθ-Ζιντάν
Εντός της αυριανής ημέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζινεντίν Ζιντάν, οι οποίοι θα συζητήσουν για όλα τα αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα από αυτά, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της «βασίλισσας». Στην κουβέντα των δύο ανδρών θα ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες του Γάλλου, ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει σε καίριο πόστο στον ισπανικό σύλλογο (έχουν αναπτυχθεί φήμες ακόμα και για τη θέση του νέου προπονητή).

Εφόσον οι «μερένχες» καταλήξουν στον Κάρλο Αντσελότι, τότε ο «Ζιζού» θα είναι στο πλευρό του Ιταλού τεχνικού για να μπορέσει να περάσει τα μηνύματα της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, ο Πέρεθ θα αφοσιωθεί στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας ως στόχο την επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού που λήγει το καλοκαίρι του 2015, και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τους Γκέρεθ Μπέιλ, Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβανι που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: