Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αλαφούζος: «Μας αντιμετώπισαν με προκατάληψη»

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια εξασφάλισης της άδειας για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος. Από φθινόπωρο στο «Απήλιον» η ομάδα.

Αλαφούζος: «Μας αντιμετώπισαν με προκατάληψη»
Τα εμπόδια που κλήθηκε να ξεπεράσει Παναθηναϊκός, πέρα από την προσπάθεια κάλυψης των κενών που υπήρχαν στον φάκελο της ομάδας, τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος, στο περιθώριο της παρουσίασης των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

«Μας αντιμετώπισαν με προκατάληψη και με τρόπο που ήταν προκλητικός» τόνισε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, προσθέτοντας πως: «Όντως σκεφτήκαμε μέχρι και τις αγωγές, αλλά δεν το προχωρήσαμε, γιατί υπήρχαν ειδικοί λόγοι».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», όντως σκέφτηκαν το ενδεχόμενο να κατατεθεί αγωγή κατά του διευθυντή αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, που σύμφωνα με τους «πράσινους», είχε προσβλητική συμπεριφορά, πέρα από την αρνητική εισήγησή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό.

Πλέον, στον σύλλογο περιμένουν το πόρισμα της UEFA, που εξέτασε τον φάκελο του Παναθηναϊκού μαζί με αυτόν του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να ελέγξει αν έγινε σωστά η… δουλειά με την αδειοδότηση και να αποφασιστεί ποια ομάδα θα πάρει τελικά το τελευταίο «εισιτήριο» για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

Μετακόμιση… από φθινόπωρο

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο θέμα της μετακόμισης από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας σε αυτές του «Απήλιον».

Παραδέχθηκε ότι το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας χρειάζεται δουλειά στους εσωτερικούς χώρους και φανέρωσε την πρόθεση του ιδίου και των υπόλοιπων συνεργατών του για την προσθήκη δύο ακόμα γηπέδων προπόνησης! Από τον Ιούλιο θα μεταφερθούν σιγά – σιγά οι ακαδημίες στο «Απήλιον», αλλά για την πρώτη ομάδα, αυτό δεν μπορεί να γίνει…

Το πιθανότερο σενάριο, θέλει τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει κανονικά προετοιμασία στην Παιανία, είτε αλλάξει η ημερομηνία σε πιθανή συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, είτε προχωρήσει το πλάνο που είχε θεσπιστεί από την αρχή με δεδομένη την παρουσία μονάχα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Και ασανσέρ στη Λεωφόρο!

Η επίβλεψη των έργων στο «Απόστολος Νικολαΐδης» συνεχίζεται, μαζί με τις ιδέες που «πέφτουν» στο τραπέζι. Μια απ’ αυτές, είναι και η εγκατάσταση ανελκυστήρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Η συγκεκριμένη κίνηση, θα ευνοήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, για τα οποία φρόντισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με την επιστροφή της ομάδας στο «σπίτι» της.

Στο Σύνταγμα τα γραφεία

Νέα… μετακόμιση προβλέπεται για τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά την αποχώρηση από τη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας και την εγκατάσταση στο Μαρούσι, το «αρχηγείο» θα μεταφερθεί στην πλατεία Συντάγματος. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του βρήκαν μια εξαιρετική προσφορά με ποσό, πολύ μικρότερο από αυτό που δίνουν αυτή τη στιγμή για τα γραφεία στα οποία «φιλοξενείται» η ΠΑΕ. Σε βάθος χρόνου, βέβαια, θα μεταφερθούν μια και καλή στο «Απήλιον», μόλις, φυσικά οι νέες εγκαταστάσεις, είναι έτοιμες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: