Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Δεν θα τους περάσει…»

Για απόπειρα εξόντωσής του από «… το σύστημα που ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό» κάνει λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανακοίνωσή του μετά την ποινή που του επιβλήθηκε.

«Δεν θα τους περάσει…»
Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άκουσμα της ποινής τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που του επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή. Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για χτύπημα κάτω από τη μέση και απόπειρα εξόντωσης του ιδίου και της ομάδας από «το σύστημα που ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό».

Παράλληλα τονίζει πως «δεν θα τους περάσει», ότι «το πρωτάθλημα θα το κατακτήσουμε είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν ορισμένοι» και πως «…συσπειρωμένοι θα γκρεμίσουμε το σύστημα».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Μετά από το νέο χτύπημα, κάτω από τη μέση ως συνήθως, σε βάρος μου αλλά και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ, θέλω να ξεκαθαρίσω προς όλους το εξής: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν υποχωρεί, δεν σκύβει το κεφάλι, δεν συμβιβάζεται με το σύστημα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι έτοιμος για «πρωτάθλημα μες στο Παλέ».

Δεν θα μπορούσα όμως να προσπεράσω και να μη δώσω σημασία στον διαφορετικό τρόπο μεταχείρισης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΥ από το Κράτος, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα. Οι δικές μας ποινές πάντοτε είναι άδικες και εξοντωτικές, αλλά δεν θα τους περάσει.

Όπως ανέφερα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν σκύβει το κεφάλι. Προσωπικά δεν επηρεάζομαι από τη νέα απόπειρα εξόντωσής μου. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ιδέα, είναι αγάπη, είναι ιερό σύμβολο και το πρωτάθλημα θα το κατακτήσουμε είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν ορισμένοι. Το πρωτάθλημα θα γίνει δικό μας ό,τι κι αν κάνουν, όσο κι αν προσπαθήσουν να το αποτρέψουν.

Δεσμεύομαι απέναντι στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ότι συσπειρωμένοι θα γκρεμίσουμε το σύστημα που ελέγχεται εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό.

Δίνουμε ραντεβού με τον κόσμο μας σε λίγες μέρες στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τη φιέστα του νταμπλ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: