Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στάμου: “Να πείσω ότι μπορώ στον ΠΑΟΚ”

Μετά από έναν χρόνο δανεικός στην Κέρκυρα, ο Δημήτρης Στάμου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ.Ο 22χρονος άσος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά», επισήμανε πως ήταν χρήσιμη η θητεία του στους Φαίακες και στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάμου:
- Δημήτρη ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να θες να αποδεχθείς αυτή την πρόταση του δανεισμού;
«Ήμουν μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, παρά μόνο σε κάποια φιλικά και κάποιους αγώνες με τη β´ ομάδα και ένιωθα ότι αυτό με πήγαινε πίσω και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι δύσκολο χωρίς παιχνίδια να εκμεταλλευτείς ακόμη και τις λιγοστές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, όπως είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε καλό επίπεδο».
- Όλα αυτά άλλαξαν μετά από 8 συμμετοχές με την Κέρκυρα;
«Σίγουρα με βοήθησε πολύ. Ακόμη και στην προσεχή προετοιμασία θα έχω καλύτερο ρυθμό, είναι πολύ δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός μετά από μεγάλη απραξία. Μου έκαναν πολύ καλό οι αγώνες υπό πίεση».
- Αισθάνθηκες διάκριση σε βάρος σου, επειδή ήσουν δανεικός;
«Όχι, καμία απολύτως. Ο κ. Μάντζιος με είχε βασικό σε όλα τα παιχνίδια που έμεινε, ενώ και ο κ. Παπακώστας που τον διαδέχθηκε, μετά τα πρώτα του 2-3 παιχνίδια μου εμπιστεύτηκε θέση».
- Θα έλεγες λοιπόν σε κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή ότι ο δανεισμός μπορεί να κάνει καλό σε μια καριέρα;
«Εξαρτάται και από τον άνθρωπο και από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσεις, αλλά, ναι, νομίζω ότι παίρνεις πολλά περισσότερα με το να αγωνίζεσαι, σαφώς και αποκτάς περισσότερες εμπειρίες απ´ ότι να συμμετέχεις μόνο σε προπονήσεις».
- Τι περιμένεις από το μέλλον σου τώρα;
«Θέλω να κάνω μια πολύ καλή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτώ την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, προκειμένου να πείσω τον προπονητή ότι μπορεί να μου δώσει ευκαιρίες να δείξω την αξία μου σε εκείνον και τον κόσμο μας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: