Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τα… ρέστα του στο Πανθεσσαλικό!!

Με μοναδικό στόχο την νίκη για να μείνει ζωντανός στην μάχη των πλέι οφ ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει  σήμερα στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το σημερινό παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες καθώς όποιος χάσει … χάνεται. Ο Ηρακλής έχει τέσσερις βαθμούς και ο Ολυμπιακός πέντε, οπότε ο νικητής παραμένει ζωντανός στην μάχη της ανόδου. Ο «γηραιός» έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη της περασμένης Κυριακής επί της Νίκης Βόλου , και θα παίξει με πάθος και μοναδικό στόχο την νίκη.
Με τα δυο σημερινά παιχνίδια αρχίζει ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ τα οποία θα μεταδοθούν από τον OTE TV στις 20:00.
Ο Δημήτρης Τσερκέζος δεν κατάφερε  να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι τέθηκε νοκ άουτ, ενώ εκτός επίσης έμειναν οι Παληγεώργος Γ. (τιμωρημένος), Χιονίδης, Τάι (τραυματίες), Ουκάρ
Ο Σίνισα Γκόγκιτς αναμένεται να παρατάξει τον Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Λόπεζ και Χ. Παηγεώργος θα είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σαββίδης και Βαγγελόπουλος. Οι Νατσούρας και Φερνάντεζ θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Ισαάκ θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο στο παιχνίδι, με τους Στεφανίδη και Σιατραβάνη να αγωνίζονται στις δύο πτέρυγες και τον Κιρόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.
Η κυανόλευκη αποστολή απαρτίζεται από τους: Χουάντερσον, Παπαδόπουλο, Νατσιόπουλο, Γεωργίου, Λόπεθ, Στεφανίδη, Νατσούρα, Σιατραβάνη, Βουτσιά, Βαγγελόπουλο, Ισαάκ, Παληγεώργος Χ., Φερνάντεζ, Σουλίδη, Κιρόφσκι, Ντατίδη, Σαράφογλου, Σαββίδη, Παπαστεριανό, Αλεξίου, Θόρια.
Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
Παναιτωλικός 8 (5-2)
Ολυμπιακός Βόλου 5 (3-3)
Ηρακλής 4 (1-3)
Νίκη Βόλου 2 (2-3)
Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)
Βοηθοί: Σγάντζος (Πειραιά), Καραγεώργος (Αργολίδας)
4ος Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: