Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Επιστολή Γιαννακόπουλου σε Σαμαρά για την τιμωρία!!

Με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιαννακόπουλος, διαμαρτύρεται για την τρίμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που του επιβλήθηκε.

Επιστολή Γιαννακόπουλου σε Σαμαρά για την τιμωρία
Μέχρι τον πρωθυπουργό έφτασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιδρώντας για την τρίμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που του επιβλήθηκε.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή του που κοινοποιείται και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κάνει λόγο για κατάφορη αδικία και τιμωρία του ελλείψει στοιχείων και μαρτυριών, ενώ ζητά την παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά παρότι είναι… φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Τιμώ και σέβομαι την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης όσο κανένας Έλληνας.

Όταν όμως βιώνω την κατάφορη αδικία στο πετσί μου και μάλιστα με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο δεν δικαιούμαι να σιωπήσω!

Δε δικαιούμαι να σιωπήσω όταν σε μια διαδικασία εξπρές και με κατηγορίες που στηρίχθηκαν μόνο σε υπόνοιες και εικασίες, απόντων των βασικών μαρτύρων (διαιτητών!), καταδικάστηκα με 3 μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα!

Και ερωτώ απευθυνόμενος σε εσάς κ. Πρωθυπουργέ:

Μπορεί να καταδικαστεί ο κάθε Έλληνας με μια μαρτυρία του στυλ: ‘’Δεν τον είδα, αλλά τον άκουσα μέσα από τα αποδυτήρια;’’ και με μια διαδικασία με ελλιπείς φακέλους και απουσία αποδεικτικών στοιχείων και μαρτυριών;

Μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία δίχως αυτόπτη μάρτυρα;;; Ή με κατά φαντασίαν μάρτυρα ο οποίος έχει το χάρισμα να βλέπει πίσω από κλειστές πόρτες;; Και αναφέρομαι στη μαρτυρία του Διαιτητή Φούφη, ο οποίος ενώ ήταν μέσα στα αποδυτήρια, δήλωσε γραπτώς και κατηγορηματικώς ότι ήμουν εγώ και ακόμα 3 οπαδοί ακριβώς απ’ έξω!

Μπορεί να μη λαμβάνονται υπόψη οι εκθέσεις της ΕΛΑΣ και της ΔΕΑΒ που αποτελούν και τους πλέον επίσημους κρατικούς φορείς που εποπτεύουν την ευνομία και την τάξη στους αγωνιστικούς χώρους και οι οποίες δεν έχουν την παραμικρή αναφορά σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργειά μου;

Μπορεί αυτές οι αποφάσεις να συνδράμουν στην δημιουργία ενός κράτους δικαίου;

Μπορεί ο μέσος Έλληνας να νιώθει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δρα ανεξάρτητα τη στιγμή που εκδίδονται αποφάσεις στηριγμένες σε ανύπαρκτα στοιχεία και με απόντες τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας σε διαδικασίες του μισαώρου;

Κύριε Σαμαρά, θέλω να πιστεύω ότι παρά τα φίλαθλα ολυμπιακά σας αισθήματα, θα λειτουργήσετε βάσει της θεσμικής σας ιδιότητας και θα δώσετε εντολή να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες διαδικασίες προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο!
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: