Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τόπο (και) στα νιάτα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ της αντεπίθεσης θα ‘χει ποιοτικούς παίκτες. Θα ‘χει χώρο όμως και για δικά της παιδιά: Όπως τους Ντούμπερετ και Αργυρίου, οι οποίοι θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Τόπο (και) στα νιάτα η ΑΕΚ
Πρόθεση της ΑΕΚ που ήδη έχει αρχίσει να χτίζεται είναι να κυριαρχήσει στο μέλλον. Για να το καταφέρει ωστόσο σκοπεύει -πέρα από μεταγραφικές κινήσεις- να βασιστεί και σε δικά της παιδιά.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο γίνονται οι δοκιμές των τελευταίων ημερών στα Σπάτα. Δυο από τους παίκτες λοιπόν που κατάφεραν να ξεχωρίσουν σ’ αυτές, οι Χριστόφορος Ντούμπερετ και Νίκος Αργυρίου, θα μετατραπούν στις πρώτες «επενδύσεις» της «Ένωσης» για το μέλλον.

Τόσο ο 19χρονος στόπερ (ο οποίος είχε διακριθεί από πέρυσι στην ομάδα U-20), όσο και ο 18χρονος δεξιός μπακ (που έχει αφήσει επίσης εξαιρετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών) θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Μετά τη σχετική ενημέρωση λοιπόν που έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον εκπρόσωπό τους, θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και θα ‘χουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την καριέρα τους με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: