Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Και του χρόνου στον Άρη»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο Νούνο Κοέλιο για το μέλλον του στον Άρη. Αναλυτικά δήλωσε:
«Είχα μία επικοινωνία με τον πρόεδρο χθες, μιλήσαμε λίγο για το μέλλον μου στον Άρη, ωστόσο όλα εξαρτώνται από τη Μπενφίκα».
Για τον Άρη και τη Μπενφίκα: «Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τη Μπενφίκα για 3 χρόνια ακόμα. Όλα εξαρτώνται πρώτα από εκεί, εγώ δεν θέλω να μείνω στη Μπενφίκα, θέλω να έρθω στον Άρη. Γνωρίζω ότι ο Άρης θέλει να παραμείνω στην ομάδα, κι εγώ θέλω να έρθω και πάλι στη Θεσσαλονίκη».
Για τον Αγκάνθο: «Είναι ένα παίκτης που έχει βάλει πολλά γκολ και είναι καλό να μείνει στον Άρη. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει με τη παρουσία του. Κι εγώ πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την επόμενη χρονιά αν τελικά συμφωνήσω να παραμείνω».
Για τη χρονιά που πέρασε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα. Άλλαξαν 3 πρόεδροι, πέντε προπονητές. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να είναι πιο οργανωμένη η ομάδα, διότι επηρέασε τους παίκτες. Αυτές οι αλλαγές που έγιναν δεν έκαναν καλό, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα».
Για τη νέα σεζόν: «Ελπίζω ο Άρης είναι πιο δυνατός και ανταγωνιστικός. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, μεγάλο γήπεδο, εκπληκτική ατμόσφαιρα κι όλα αυτά τα θετικά πρέπει να συμβάλουν να είναι η ομάδα μέσα στις πρώτες. Μίλησα με κάποιους φίλους από τη Θεσσαλονίκη, νομίζω ότι η καινούργια διοίκηση και ο νέος προπονητής θα αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: