Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δυνατά η Βιγιαρεάλ για Βερδού!!

Αποφασισμένη να μπει δυνατά στη μάχη για την απόκτηση του Ζοάν Βερδού είναι η Βιγιαρεάλ όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Παραμένει δύσκολη η περίπτωση με τον Ολυμπιακό να μην τα βάζει κάτω.

Δυνατά η Βιγιαρεάλ για Βερδού!
Η Εσπανιόλ μπορεί να μην υπάρχει –πλέον- ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την απόκτηση του Ζοάν Βερδού αλλά υπάρχουν πολλές ακόμη που προσπαθούν.

Μια από αυτές είναι η Βιγιαρεάλ, η οποία προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδο στο ρόστερ της για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Όπως μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά ΜΜΕ η Βιγιαρεάλ είναι αποφασισμένη να μπει πολύ δυνατά στη μάχη της απόκτησης του Βερδού καταθέτοντας μια πρόταση αρκετά δελεαστική –όπως αναφέρεται- για να πείσουν τον Καταλανό μέσο.

Φυσικά, αυτό έρχεται να κάνει ακόμη δύσκολη την προσπάθεια που καταβάλουν οι ερυθρόλευκοι για να αποσπάσουν το «ναι» του Βερδού.

Ήδη όμως, πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση καθώς για τον παίκτη αυτόν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενώ υπάρχουν και πολλές άλλες ομάδες της Πριμέρα που σκέφτονται να το κάνουν.

Από τη χθεσινή συνάντηση με τους εκπροσώπους της Εσπανιόλ, ο Βερδού ενημέρωσε τον μάνατζέρ του να αρχίσει τις επαφές με τους ανθρώπους των ομάδων οι οποίοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: