Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Και επίσημα στο Λέομπεν η προετοιμασία του ΠΑΟΚ!!

Παρά το γεγονός πως παρατηρήθηκε (και) σε αυτό το γεγονός κωλυσιεργία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η διοίκηση του “δικεφάλου”, ανακοίνωσε σήμερα επισήμως την τοποθεσία αλλά και τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί -όπως ανέφεραν και Αυστριακά Μ.Μ.Ε. από σήμερα το πρωί- στο Λέομπεν της Αυστρίας και πιο συγκεκριμένα στο   αθλητικό κέντρο-ξενοδοχείο “Αsia Spa”.
Ενδεχομένως, αυτό το πολύ βασικό και σημαντικό κομμάτι του καλοκαιρινού σχεδιασμού να αποτελεί την απαρχή για μια σειρά ανακοινώσεων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για τα υπόλοιπα καυτά ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με πρώτο και κύριο αυτό του προπονητή.
Aναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο σάιτ της, έχει ως εξής:
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του ΠΑΟΚ από τις 3 έως και τις 19 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί και θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Asia Spa στο Leoben της Αυστρίας.
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο – αθλητικό κέντρο επιλέχθηκε ανάμεσα σε τέσσερις άλλες διαφορετικές προτάσεις, καθώς στις εγκαταστάσεις του υπάρχουν ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων, ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και παράλληλα ένα υπερπλήρες και σύγχρονο γυμναστήριο με δύο πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων“.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: