Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συνάντηση με Καρασαββίδη για «τρεις»

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε χθες το βράδυ ο ατζέντης του Σωκράτη Διούδη, Θεόφιλος Καρασαββίδης. Η συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Δημήτρη Ηλιάδη, δεν αφορούσε μόνο τον διεθνή τερματοφύλακα αλλά και τους Κοτσαρίδη, Αντωνιάδη που επίσης εκπροσωπεί ο εν λόγο ατζέντης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η συνάντηση ήταν κυρίως μια πρώτη γνωριμία των δύο ανδρών, αλλά και μια πρώτη κουβέντα για τα θέματα των παραπάνω τριών ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τον Διούδη, οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούνε μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Τουρκία για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ για τους Κοτσαρίδη, Αντωνιάδη δεν προέκυψε κάτι νεότερο, μιας και οι δύο δένονται με συμβόλαιο. Το κλίμα ήταν καλό ανάμεσα στις δύο πλευρές και σύντομα αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού για να συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες, κυρίως για τον Διούδη, που αποτελεί από τις βασικές προτεραιότητες του προέδρου.
Σενάρια για Μαραγκό

Στο στάδιο της υλοποίησης έχει μπει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Με δεδομένο ότι ο Άρης δεν έχει αδειοδότηση, το μεγάλο βάρος θα πέσει ξανά σε Έλληνες παίκτες κάτω των 24 χρόνων. Στην σχετική λίστα που κρατάει στα χέρια του ο Γιάννης Χατζηνικολάου υπάρχουν αρκετοί παίκτες.

Ένας από αυτούς που ξεχωρίζουν είναι ο Στέλιος Μαραγκός. Πρόκειται για τον δεξιοπόδαρο μέσο της Καβάλας, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Χατζηνικολάου στον Πλατανιά. Μάλιστα, ο 23χρονος επιθυμεί να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, κάτι που επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: