Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Όποιος τον αποκτήσει, δυναμώνει!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Άλλο μια ελληνική ομάδα να παίρνει έναν παίκτη από το εξωτερικό που είτε δεν τον έχουμε ξαναδεί να παίζει, είτε δεν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη κι άλλο έναν ποδοσφαιριστή που τον έχουμε παρακολουθήσει για εβδομάδες κι εβδομάδες.
Απ’ αυτή την άποψη, η περίπτωση Σισοκό παραμένει ενδιαφέρουσα. Διαβάζω στα σημερινά ρεπορτάζ ότι «οι Γερμανοί στέλνουν τον Ιμπραϊμ Σισοκό στον ΠΑΟΚ, ενώ από τα σενάρια τους δεν βγαίνει εκτός και ο... Ολυμπιακός». Θεωρούν, πάντως, ότι ο παίκτης θα αγωνίζεται και του χρόνου στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως και να έχει.
Έκρηξη και διείσδυση
Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή τι θα γίνει και πού θα καταλήξει τελικά ο ποδοσφαιριστής. Ο Σισοκό, πάντως, είναι σίγουρα ένας καλός παίκτης. Έχει ατομική ενέργεια, έκρηξη και διείσδυση.
Με ασίστ και γκολ
Στον Παναθηναϊκό ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο δημιουργικό κομμάτι στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, όμως η αλήθεια είναι ότι φάνηκε να υστερεί σ’ αυτό που λέμε «ουσία». Να κάνει, δηλαδή, μια τελική πάσα, να βάλει ένα γκολ. Ενδεχομένως, όμως, να είχε και γκίνια κάποιες φορές.
Πιο ποιοτικός και πιο γρήγορος
Ο Σισοκό, λοιπόν, είναι ενδεκαδάτος παίκτης για οποιαδήποτε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Μπορεί ασφαλώς να βοηθήσει.
Και ειδικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται να είναι πιο κοντά στον ποδοσφαιριστή, θα είναι σίγουρα μια σημαντική ενίσχυση. Θα γίνει πιο ποιοτικός ο δικέφαλος από την μέση και μπροστά και σίγουρα πιο γρήγορος.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: