Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Aηδιασμένος με τα σχόλια για Γιάνκοβιτς!!

Ο Ηλίας Λιανός έβαλε κατά όλων όσοι «αυτοαποκαλούνται οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου» και προκαλούν «την αποστροφή και την αποδοκιμασία μου» με τη στάση τους στη μετακίνηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς στον Παναθηναϊκό.
Η υπογραφή του 23χρονου φόργουορντ στον Παναθηναϊκό προκάλεσε ποικίλια σχόλια σε βάρος του από μερίδα φίλων του Πανιωνίου κι όχι μόνο. Ο ισχυρός άνδρας της «κυανέρυθρης» Κ.Α.Ε. έσπευσε να εξηγήσει πως αυτά δεν εκφράζουν κανέναν εντός της ομάδος και τους απάντησε με τον δικό του τρόπο.
Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτησή του:
Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι η αντίδραση κι η τοποθέτηση κάποιων, που αυτοαποκαλούνται οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου, για την απόφαση του Βλάντο Γιάνκοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό δεν εκφράζει τον επίσημο Πανιώνιο κι εμένα προσωπικά. Η ανάρτηση σε ιστοσελίδα «φιλάθλων» του Πανιωνίου για την μετακίνηση του Γιάνκοβιτς προκαλεί την αποστροφή και την αποδοκιμασία μου, όπως και, θέλω να πιστεύω, κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου του Πανιωνίου. Τέτοιους «φιλάθλους» δεν θέλω στον Πανιώνιο κι η αδιανόητη αντίδραση τους με κάνει να αναρωτιέμαι εάν πρέπει να συνεχίσω την ενασχόληση μου με το μπάσκετ.
Προσωπικά, ευχαριστώ τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την προσφορά του στον Πανιώνιο. Με τον Βλάντο με συνδέει πολύχρονος συναισθηματικός δεσμός από τότε που ήταν μικρό παιδί και θα χαιρόμουν το ίδιο για την μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα του υψηλότερου επιπέδου. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: