Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Bill, Λο, Πέτγουεϊ και Μαυροκεφαλίδης!!

Πέραν της ανανέωσης του Κάιλ Χάινς, στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό είναι αυτές των Σπανούλη και Λο. Έτοιμος να υπογράψει ο Πέτγουεϊ, «θερμό» ενδιαφέρον για Μαυροκεφαλίδη.

Bill, Λο, Πέτγουεϊ και Μαυροκεφαλίδης
Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για να κρατήσει τον Κάιλ Χάινς και η υπόθεση αυτή θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα. Σειρά θα πάρουν δύο ακόμη παίκτες που έχουν κομβικό ρόλο στα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Έισι Λο.

Με τον πρώτο επαφή θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Ο Λαρισαίος γκαρντ βρίσκεται οικογενειακώς στην ιδιαίτερη πατρίδα του και περιμένει. Δεδομένα είναι περιζήτητος (Μπαρτσελόνα και ομάδες της Τουρκίας τον θέλουν), αλλά θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στον Έισι Λο, βρίσκεται στις ΗΠΑ και περιμένει. Προφανώς θα χρειαστεί μία αύξηση στις απολαβές που είχε φέτος για να παραμείνει. Ο ίδιος είναι ξεκάθαρος πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να ανταμειφθεί για την προσφορά του.

Στα μεταγραφικά, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ πιθανότατα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών Ευρώπης. Με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ υπάρχει συμφωνία και αναμένεται να υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο παλιόφιλος των «ερυθρολεύκων» είναι ελεύθερος και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής-μετά από μία διετία-στο λιμάνι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του θεωρώντας πως μπορεί να προσφέρει πολύ στις θέσεις των ψηλών, αλλά και να δώσει λύσεις στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι, όπου ο Ολυμπιακός είχε φέτος επιθετικό πρόβλημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: