Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ψάχνουν ρουφιάνους στον Αρη

Είναι περιττό να συζητήσουμε για την κρισιμότητα της περιόδου που διανύει ο Αρης από τη στιγμή που περιήλθε σε οικονομική και αγωνιστική αναξιοπιστία. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.
Είναι περιττό να σταθούμε στη σημαντικότητα της συμμετοχής ή έστω της παρουσίας των παραγόντων της σημερινής διοίκησης, η οποία έλαβε εντολή… επιβίωσης για τον ποδοσφαιρικό Αρη και αποκατάστασης μιας αδικίας. Μια αδικία στην οποία συνέβαλαν όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες και ταυτόχρονα μαέστροι της επικοινωνίας, που, όπως μπορώ να διακρίνω, έχουν το θράσος και επιμένουν. Φέρνουν πάλι μεγάλους και τρανούς επιχειρηματίες, σωστούς κολοσσούς από το εξωτερικό και μοιράζουν υποσχέσεις, μέσα από τα «λούκια» που έσκαβαν χρόνια τώρα στον… περιβάλλοντα χώρο του Αρη.
Δεν θα ήθελα να απομακρυνθώ από αυτό που σκέφτομαι εδώ και μερικές μέρες και ήρθε να επιβεβαιωθεί τις τελευταίες ώρες. Κάποιοι, αγαπητέ κύριε Ηλιάδη -και δεν γνωρίζω αν ευνοείτε και εσείς κάτι τέτοιο- βρήκαν βήμα και μίλησαν για ρουφιάνους ή επιτήδειους που διαρρέουν ειδήσεις (ίσως μεταγραφικούς στόχους ή γεγονότα) από την ΠΑΕ Αρης.
Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι «αυτά τελείωσαν στον Αρη». Λες και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας. Ανθρωποι-παράγοντες με νηπιακή θητεία στον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα στον χώρο του αθλητισμού, που φόρεσαν γραβάτα και απαιτούν σεβασμό (αμ, δεν γίνεται έτσι…), φωνάζουν ότι υπάρχει ο «ρουφιάνος» ή «σπιούνοι» που, τι κάνουν; Κελαηδούν ονόματα ποδοσφαιριστών ή μεταφέρουν γεγονότα στους δημοσιογράφους.
Ε, και τι έγινε λοιπόν; Αν εντοπίσετε τους υποτιθέμενους ρουφιάνους, εσείς οι Δον Κιχώτηδες, θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα; Οχι βέβαια. Θα φέρετε την επανάσταση; Σε καμία περίπτωση.
Νομίζετε ότι έτσι αναπτύσσεται η ειλικρινής σχέση με το κοινό της ομάδας, το οποίο προσπαθεί να μάθει από τους δημοσιογράφους; Αφήστε καλύτερα, αυτό να το κάνει κάποιος έμπειρος και ειδικός στον χωρο της επικοινωνίας…
Αν πάλι παρεμπιπτόντως βρείτε «ρουφιάνο», να τον αποκεφαλίσετε και να παλουκώσετε το κεφάλι του σε ένα στύλο, στη μέση της Παπαναστασίου για παραδειγματισμό.
Έντονα τα ίχνη της μιζέριας, αγαπητέ πρόεδρε, με τέτοιου είδους λογικές εν έτει 2013, από ανθρώπους που μάλλον έρχονται από άλλες, παλιές εποχές.
Θα περίμενε κανείς να υπάρχουν περισσότερα ανοιχτά μυαλά. Να λειτουργούν με οδηγό μεγάλα συγκροτήματα, όπου γνωρίζουν να χειριστούν την επικοινωνία τους και δεν περιορίζουν τη δυναμική της ομάδας.
Πηγή: SportDay

Δεν υπάρχουν σχόλια: