Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κοντά σε συμφωνία Τιάγκο και Γιουνάιτεντ

Ένα τιτίβισμα ήταν αρκετό για να βάλει "φωτιά" σε Βαρκελώνη, Λονδίνο  και Μάντσεστερ. Ο Τιάγκο Αλκαντάρα βρίσκεται μία ανάσα από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, αν και η Τσέλσι ευελπιστεί πως στο τέλος θα μπορέσει να "κλέψει" το νεαρό Ισπανό.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γνωρίζαμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Τιάγκο και πως ο ποδοσφαιριστής πιέζει την Μπαρτσελόνα για μεταγραφή, καθώς δεν βλέπει να παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τους Τσάβι και Ινιέστα μπροστά του.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει μία ανάσα από τη συμφωνία. Αυτό φρόντισε να το αποκαλύψει ο Γκράχαμ Χάντερ, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα και είναι ο. ειδικός του Sky Sports για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Στο τιτίβσμα του ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε πως Τιάγκο και Γιουνάιτεντ τα βρίσκουν στο οικονομικό.
Ο Τιάγκο, λοιπόν, βρίσκεται μία ανάσα από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, ωστόσο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι αποφασισμένος να "κλέψει" τον ποδοσφαιριστή. Ο άσος της Μπαρτσελόνα στο δίλημμα Γιουνάιτεντ ή Τσέλσι, μάλλον "ψηφίζει" Γιουνάιτεντ, καθώς στους "Μπλε" θα έχει και πάλι μπροστά του παίκτες που μπορούν να το φράξουν το δρόμο για την 11αδα. Μάτα και Αζάρ δύσκολα θα μείνουν στον πάγκο για να παίξει ο Τιάγκο. Αντίθετα η Μάντσεστερ χρειάζεται έναν πλέι μέικερ και ο Μόγιες ευελπιστεί πως αυτός θα είναι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: