Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Σε πρώτο πλάνο η ενίσχυση στον Άρη


Αν και καθημερινά στην Αλκμήνης, η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, καλείται να έρθει αντιμέτωπη με ουκ ολίγα προβλήματα τα οποία ξεφυτρώνουν σαν… Λερναία ύδρα, αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι έχει αμεληθεί ο αγωνιστικός προγραμματισμός εν όψει της νέας χρονιάς. Οι «κίτρινοι» θέλουν να διδαχθούν από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και προσπαθούν να τα αποφύγουν κατασταλάζοντας όσο δυνατόν γρηγορότερα στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις, όπου έχει διαπιστωθεί σαφές «κενό». Μια από αυτές, είναι ασφαλώς και η θέση του τερματοφύλακα, όπου ναι μεν για βασικός προορίζεται ο Σωκράτης Διούδης, μετά το εκπληκτικό δεύτερο μισό που πραγματοποίησε στην περσινή χρονιά, όμως ο Άρης είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αποκτήσει έναν παίκτη για εναλλακτική λύση, από τη στιγμή που ο Μάρκος Βελλίδης, αποφάσισε να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μια από τις λύσεις που έχουν προταθεί και εξετάζεται πάρα πολύ σοβαρά, είναι αυτή του Ανδρέα Γιαννιώτη. Πρόκειται για τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού (22 ετών) που δεν βρήκε θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» όπου και είχε μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι, «εξαργυρώνοντας» με τον τρόπο αυτό τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου, με τον οποίο και κέρδισε την άνοδο στη Football League. Ο Άρης ασφαλώς, δεν μπορεί να κάνει κίνηση για την αγορά του επομένως, «χτύπησε» την πόρτα του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και το εν λόγω ενδεχόμενο μόνο απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Αποφασίζουν για επιθετικό

Από εκεί και πέρα, στον Άρη είναι σαφές πως θα πρέπει να κινηθούν και για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την μεσοεπιθετική γραμμή. Στο χθεσινό ρεπορτάζ του «Μ» καταγράφησαν τα ονόματα των Σαλόζε Ουντότζι και Μιχάλη Μανιά, που είναι οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως έχει εγκαταλειφθεί οριστικά η περίπτωση του Θωμά Τσίτα, του νεαρού φορ που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και είχε μια πρώτη επαφή με τον Άρη, την προηγούμενη εβδομάδα. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως, είναι σαφές, πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να κινηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αν επιθυμούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Στο μεταξύ η νέα διοίκηση του Άρη, θα έχει σήμερα συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών προκειμένου να έχουν μια πρώτη γνωριμία, αλλά και να συζητήσουν για διάφορα οργανωτικά θέματα εν όψει της νέας χρονιάς. Η συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης». Χθες το βράδυ άλλωστε, οι οργανωμένοι οπαδοί ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν με το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: