Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Το στόρι για Φυτανίδη - Ούμπιντες

Δύο σπουδαίες ανακοινώσεις υπήρξαν για τον Ατρόμητο. Η πρώτη αφορούσε την παραμονή του Φυτανίδη στο «κυανόλευκο» ρόστερ και η άλλη την απόκτηση του Ούμπιντες. Πώς έφτασαν ως εκεί οι Περιστεριώτες.

Το στόρι για Φυτανίδη - Ούμπιντες
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διοίκηση του Ατρομήτου αποτελεί η παραμονή του Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο διεθνής στόπερ συζητούσε όλο αυτό το διάστημα με τον ΠΑΟΚ και είχε φανεί πως θα μετακομίσει σύντομα στη Θεσσαλονίκη, όμως η πρόταση που έκανε ο Γιώργος Σπανός στον 28χρονο παίκτη έδειξε πως τη μεγάλη επιθυμία του συλλόγου να τον διατηρήσει στο ρόστερ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όλο αυτό το διάστημα ο Φυτανίδης δεν είχε κρύψει πως προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η παραμονή του στον Ατρόμητο και θα ήθελε να μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, προτού αποφασίσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα (ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό).

Όσον αφορά τώρα τον Χαβιέ Ούμπιντες, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προτάθηκε πριν από περίπου δέκα μέρες στους «κυανόλευκους», οι οποίοι κινήθηκαν άμεσα για να συλλέξουν πληροφορίες για την υπόθεσή του.

Ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και τον πιστεύει, ενώ ο Γιάννης Αγγελόπουλος κάτω από άκρα μυστικότητα βρήκε πρόσφορο έδαφος και προχώρησε το θέμα της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με την SportDay, ξημερώματα Πέμπτης μάλιστα υπήρξε η τελευταία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ούμπιντες να λέει το πολυπόθητο «ναι».

Εν τω μεταξύ, ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες είναι εκείνο του Στέργου Μαρίνου ως διαδόχου του Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος σήμερα εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως, έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό κι αναμένεται να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει μια ομάδα εκτός Ελλάδας να συνεχίσει την καριέρα του.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η διοίκηση να καλέσει τον Θανάση Καραγκούνη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι διοικούντες θέλουν να τον «δέσουν» και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: