Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Θύμα ένοπλης ληστείας η σύζυγος του Ζούλιο Σέζαρ!!

Υπό την απειλή όπλου, η Σουζάνα Βέρνερ, γυναίκα του Ζούλιο Σέζαρ, αναγκάστηκε να παραχωρήσει στους ληστές το αυτοκίνητο της και οποιοδήποτε αντικείμενο αξίας είχε μαζί της.

Θύμα ένοπλης ληστείας η σύζυγος του Ζούλιο Σέζαρ
Η ίδια περιέγραψε το περιστατικό το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Βραζιλίας με το Μεξικό για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

«Ηταν μια ληστεία ρουτίνας, όπως όλες όσες έχω ακούσει. Δεν μου έχει τύχει ξανά αλλά ήμουν προετοιμασμένη να μην αντιδράσω. Οι δράστες ήταν νεαροί και απλά ήθελαν τα υπάρχοντα μου. Δεν φέρθηκαν βίαια, απλά με σημάδεψαν με όπλο.

Τους είπα να τα πάρουν όλα, ακόμα και το αμάξι αλλά να μας αφήσουν σώους. Η ζωή συνεχίζεται. Αγαπώ την Βραζιλία και έχω πίστη. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, ήταν τρία άτομα στη μέση του δρόμου περιμένοντας το πρώτο αμάξι. Σε μένα έτυχε ο λαχνός».

Πάντως, όταν το ίδιο το θύμα μιας ένοπλης ληστείας –που τυγχάνει να είναι και η σύζυγος του διεθνούς Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ- τη χαρακτηρίζει «ρουτίνας», καταλαβαίνει κανείς τι διαστάσεις έχει πάρει η εγκληματικότητα στη «χώρα του καφέ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: