Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Χωρίς… έλεος η Ισπανία!!

Ούτε στο ελάχιστο δεν έδειξε έλεος η Ισπανία διασύροντας την Ταϊτή με σκορ 10-0 την Ταϊτή, με… σόου του Τόρες που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Χωρίς… έλεος η Ισπανία (video)
Κανένα… έλεος δεν έδειξε η Ισπανία την άμοιρη την Ταϊτή στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Οι «φούριας ρόχας» πάτησαν το… γκάζι από την αρχή και δεν σταμάτησαν… ποτέ διασύροντας την Ταϊτή με σκορ 10-0 και έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Τόρες έκανε το δικό του… σόου στο παιχνίδι πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα, ενώ τον ακολούθησε και ο Βίγια με τρία γκολ. Πλέον οι Ισπανοί βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του Ομίλου με ένα παιχνίδι περισσότερο από Ουρουγουάη και Νιγηρία που παίζουν μεταξύ τους, ενώ η Ταϊτή στους δύο πρώτους αγώνες της στο Συνομοσπονδιών έχει δεχτεί 16 γκολ.

Το… πάρτι ξεκίνησε μόλις στο 5ο λεπτό ο Τόρες και χρειάστηκαν 26 λεπτά για το 2-0 με τον Σίλβα στο 31’. Στο 33’ ο επιθετικός της Τσέλσι έκανε το 3-0 και ο Βίγια στο 39’ διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο φορ της Μπαρτσελόνα στο 49’ έκανε το 5-0, με το Τόρες στο 57’ να πετυχαίνει χατ τρικ. Βίγια στο 64’ και Μάτα στο 66’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 8-0, με τον Τόρες να κάνει «καρέ» στο 79’. Το τελικό 10-0 διαμόρφωσε ο Σίλβα στο 89’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: