Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Ιστορική δέσμευση για την ΑΕΚ»

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την εκπλήρωση της υπόσχεσης από την πλευρά της Πολιτείας -περί βοήθειας στην κατασκευή του γηπέδου της- εξέφρασε και δημόσια η ΑΕΚ.

«Ιστορική δέσμευση για την ΑΕΚ»
Την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να συνδράμει οικονομικά στο πρότζεκτ κατασκευής του γηπέδου της χαιρέτισε κι επίσημα η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» ευχαρίστησε την Περιφέρεια και προσωπικά τον Γιάννη Σγουρό για το ότι φάνηκαν συνεπείς σε όσα είχαν προαναγγείλει.

Χαρακτηρίζει, δε, «ιστορική» τη δέσμευση για την οικονομική συνδρομή 20 εκατ. ευρώ και αφού ξεκαθαρίζει πως θα γίνει με απόλυτα νόμιμο τρόπο, αναφέρει πως θα συμβάλλει στην προσπάθεια ώστε να εκπληρωθεί το όνειρο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και όλους τους φορείς που ενέκριναν και συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση της οικονομικής συνδρομής του ποσού των 20 εκατ. ευρώ με κάθε νόμιμο τρόπο σε κάθε επίπεδο.

Είναι μια ιστορική για την ομάδα μας δέσμευση στη συνεχή, μεγάλη και πολύπλευρη προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να γίνει πραγματικότητα το γήπεδό μας, το όνειρο όλων των ΑEKτζήδων»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: