Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ανέβηκε για Χάινς ο Ολυμπιακός!!

Βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου κατέθεσε χθες στον Κάιλ Χάινς ο Ολυμπιακός. Αισιοδοξία για το «ναι» του Αμερικανού σέντερ που απαντάει άμεσα.

Ανέβηκε για Χάινς ο Ολυμπιακός!
Θέλει να τον κρατήσει και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό και τον Κάιλ Χάινς η παραμονή του οποίου κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, με τα δεδομένα να αλλάζουν συνεχώς και η αγωνία να έχει φτάσει στα ύψη, καθώς όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε λίγες ώρες από την τελική απόφαση του Αμερικανού σέντερ. Οι «ερυθρόλευκοι», βλέποντας ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει καταθέσει πρόταση κατά 600 χιλιάδες δολάρια μεγαλύτερη από τη δική τους (2,4εκατ. για δύο χρόνια έναντι 1,8), επικοινώνησαν εκ νέου με το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και ανέβασαν τη προσφορά τους.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν πλέον ένα εκατομμύριο για κάθε χρόνο συμβολαίου, γεγονός που γεφυρώνει σημαντικά το χάσμα με τη πρόταση της «αρκούδας» και δείχνει παράλληλα πόσο εκτιμούν τη προσφορά του σε αυτή τη μαγική για την ομάδα διετία. Ο Χάινς αναμένεται εκτός απροόπτου να απαντήσει ίσως και σήμερα, την ώρα που είναι άγνωστο αν η ΤΣΣΚΑ θα ανεβάσει και άλλο τα χρήματα που προσφέρει –για να καλύψει και το χάντικαπ του συναισθηματικού δεσίματος του παίκτη με την ομάδα-.

Ρόλο και μάλιστα σημαντικό στο τι θα κάνει η ομάδα της Μόσχας, θα παίξει όπως όλα δείχνουν και η απόφαση του Στέφαν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού, έχει δεχθεί ισόποση με τον Χάινς πρόταση (2,4εκατ. δολάρια για δύο χρόνια, 1,8 του δίνουν οι «πράσινοι»), θέλει να μείνει στην Ελλάδα, αλλά δέχεται αφόρητες πιέσεις από τη ρωσίδα σύζυγό του να μετακομίσουν στη Μόσχα. Αν η ΤΣΣΚΑ δει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες για τον Λάσμε θα κάνει πιθανότατα πίσω για τον Χάινς, που δείχνει πάντως με τα υπάρχοντα δεδομένα να «γέρνει» πλέον περισσότερο στην παραμονή του στον Ολυμπιακό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: