Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Να βάλω το λιθαράκι μου στον Πλατανιά»

Έτοιμος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου ο Πλατανιάς να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο νέο πρωτάθλημα είναι ο Φανούρης Γουνδουλάκης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

«Να βάλω το λιθαράκι μου στον Πλατανιά»
Τον καλύτερό του εαυτό θα δώσει στον Πλατανιά ο Φανούρης Γουνδουλάκης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε τόσο για τους στόχους του με την ομάδα των Χανίων, ενόψει του νέου πρωταθλήματος, όσο και για τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά ο Φανούρης Γουνδουλάκης:

Για τους στόχους που πρέπει να έχει ο Πλατανιάς τη νέα σεζόν:

«Κατά την προσωπική μου άποψη ο βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, ούτως ώστε ό,τι καλό ή άσχημο έρθει στην αρχή του πρωταθλήματος να το αντιμετωπίσουμε με χαμηλούς τόνους. Αν το καταφέρουμε αυτό, αν, δηλαδή, έχουμε ομαδικό πνεύμα, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται καθένας από εμάς να δουλέψει σκληρά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα των Χανίων:

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος προσέγγισης και από τον προπονητή και από τον πρόεδρο. Και οι δύο μού είπαν ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Επειδή έχω κι εγώ φιλοδοξίες θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στη νέα προσπάθεια του Πλατανιά».

Για το τι γνώριζε για τον Πλατανιά πριν υπογράψει σε αυτόν:

«Από συζητήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου γνώριζα ότι είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο. Αγωνιστικά, μου είχε κάνει εντύπωση ότι κατάφερε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: