Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Φώτσης και Λάσμε παίρνουν σειρά!

Η… ανακοίνωση του Αντώνη Φώτση και η παραμονή του Στεφάν Λάσμε παίρνουν σειρά προτεραιότητας για τον Παναθηναϊκό μετά την απόκτηση των Παππά και Γιάνκοβιτς.

Φώτσης και Λάσμε παίρνουν σειρά
Μετά την απόκτηση των Νίκου Παππά και Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, συνεχίζονται οι κινήσεις του Παναθηναϊκού για τη συμπλήρωση του παζλ της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Σειρά στις ανακοινώσεις παίρνει ο Αντώνης Φώτσης. Με τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ υπάρχει πλήρης συμφωνία και είναι έτοιμος να επιστρέψει για τρίτη φορά στο «τριφύλλι».

Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, με δεδομένη τη συμφωνία με τους Διαμαντίδη και Γκιστ, αλλά και εκκρεμείς τις υποθέσεις των Κάρι, Ματσιούλις και Σχορτσανίτη, το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στον Στεφάν Λάσμε.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ έχει πρόταση 1,5 εκατ. δολαρίων για διετές συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που όμως «χτυπά» και τον Κάιλ Χάινς (θέλει να αποκτήσει έναν από τους δύο). Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη πρόταση στον 30χρονο Αφρικανό άσο, αλλά προτίθεται να του διπλασιάσει τις φετινές αποδοχές, που ήταν 375.000 δολάρια προσφέροντάς του τη σιγουριά τριετούς συμβολαίου με κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: