Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΑΟΚ-Επιμένει για Μισίμοβιτς, κοιτά και αλλού

Εντός της ημέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα που είναι η πρώτη μεταγραφή από την ελληνική αγορά. Σε ότι αφορά το εξωτερικό, ο Λόπεθ είναι ήδη παίκτης του ΠΑΟΚ και σειρά παίρνει το θέμα του αριστερού ακραίου αμυντικού με τον Πόουλσεν να παραμένει ο πρώτος στόχος. Εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρξε χθες με τον ΠΑΟΚ να τα έχει βρει με την Σαμπντόρια και να περιμένει τον ποδοσφαιριστή στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει, να δει ότι οι συνθήκες είναι άριστες και να συμφωνήσει σε ότι αφορά το οικονομικό μέρος του συμβολαίου του.

Όπως αποκάλυψε χθες το «Μ» ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει την υπέρβαση φέρνοντας στην Τούμπα τον Μισίμοβιτς, μια περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη αλλά για τον Σαββίδη δεν θεωρείται ανέφικτη. Η περίπτωση μιας ανάλογης μεταγραφής θα ενισχυθεί από το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας αφού τότε θα μάθουν στον ΠΑΟΚ αν η Φενέρ και η Μπεσίκτας τιμωρηθούν για τα στημένα και αν τελικά γίνει αυτό, ο Δικέφαλος θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών με ότι αυτό συνεπάγεται και στον σχεδιασμό της ομάδας.

Δεν αρκείται στον Λόπεθ

Η απόκτηση του Λόπεθ δεν κλείνει τον κύκλο της ενίσχυσης της ομάδας στο κέντρο της άμυνας. Ο Φυτανίδης τελικά παρέμεινε στον Ατρόμητο και η περίπτωση του Σίλντεφελντ πάντα απασχολεί τους επιτελείς της ΠΑΕ. Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και με λιγότερες αποδοχές αλλά η Ντιναμό Μόσχας δεν προτίθεται να μειώσει την ρήτρα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ήθελε να προχωρήσει στην απόκτηση του. Όλα δείχνουν ότι στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό αφού συνεχίζουν την έρευνα αγοράς αλλά και παράλληλα ευελπιστούν ότι η Ντιναμό κάνει πίσω σε ότι αφορά τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Καμιά βάση για Ελία

Κατηγορηματική διάψευση από τον ατζέντη του Ελία για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος του Ολλανδού που αγωνίζεται στην Βέρντερ ήταν ξεκάθαρος: «Η φημολογία για τον ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνεται σε καμία βάση αλήθειας" και συνέχισε:"Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Εγώ είπα στον Ελία ότι χρειάζεται ένα χρόνο που θα είναι απολύτως υγιής για να κάνει και πάλι καλές εμφανίσεις". Επίσης διέψευσε το «τιτίβισμα» του ποδοσφαιριστή ότι είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρέμ στην Ολλανδία: «Εξεπλάγην όταν το έμαθε. Ήταν πολύ περίεργο να εμφανίζεται ότι το έχει δηλώσει μ' αυτό τον τρόπο. Και εγώ μέσω twitter του είπα ότι μέσα από τις εμφανίσεις να δείξει ότι είναι ο καλύτερος αριστερός ακραίος και να αφήσει τους άλλους να βγάλουν συμπεράσματα για την αξία του»

Επιμένει ο Άλεξιτς

Σε ότι αφορά το θέμα του τερματοφύλακα εκ νέου Σέρβος Άλεξιτς δήλωσε αισιόδοξος ότι θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Όμως στον Δικέφαλο το διαψεύδουν και αυτό γίνεται για έναν και μόνο λόγο: αυτή τη στιγμή και με δεδομένη την ανανέωση του συμβολαίου του Χακόμπο, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις τερματοφύλακες. Μπορεί στον ΠΑΟΚ να ήθελαν την αποχώρηση του Ιτάνζ όμως από τη στιγμή που ο Καμερουνέζος έχει συμβόλαιο και δεν επιθυμεί να φύγει δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει και 4ο τερματοφύλακα. Σε ότι αφορά τον Γλύκο δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές και επομένως δεν τίθεται θέμα οικειοθελούς αποχώρησης.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: