Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Επιμένει για Μολό ο Ολυμπιακός»

Αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γιοάν Μολό έκανε ο γαλλικός Τύπος. «Ο παίκτης δείχνει να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό», αναφέρει δημοσίευμα.

«Επιμένει για Μολό ο Ολυμπιακός»
Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Γιοάν Μολό, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του «estrepublicain.fr» αναφέρει πως οι Πειραιώτες δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους και προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Νανσί.

Το δημοσίευμα

«Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιοάν Μολό οδηγεί τους Έλληνες δημοσιογράφους να πολλαπλασιάζουν τα τηλεφωνήματά τους στη Γαλλία για να προσπαθήσουν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στείλει άνθρωπο στη Γαλλία για να διαπραγματευτεί με τους εκπροσώπους του παίκτη και τη Νανσί.

Πλέον όλα δείχνουν ότι η καριέρα του παίκτη είναι στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα. Φαίνεται, δηλαδή, ότι η καριέρα του Μολό είναι προς το εξωτερικό. Από την πλευρά της, η Νανσί εμφανίζεται αποφασισμένη να παραμείνει σταθερή στις θέσεις της.

Δηλαδή, δεν σκοπεύει να πέσει από τα 6 εκατ. ευρώ που αξιώνει για την πώληση του παίκτη. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εγγυήσεις που δίνουν οι ομάδες στις προσφορές τους, όπου τα μετρητά έχουν τη δική τους.

Ο παίκτης δείχνει να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό
».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: