Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Συνάντηση… κορυφής στον Ολυμπιακό!!

Μίτσελ, Πιέρ Ισά και Γιάννης Βρέντζος θα συναντηθούν τη Δευτέρα (24/6) προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.

Συνάντηση… κορυφής στον Ολυμπιακό
Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπουν από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Η υπόθεση του Βερδού δεν κατέληξε όπως θα ήθελαν οι "ερυθρόλευκοι" ωστόσο υπάρχουν και άλλοι στόχοι.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Μίτσελ, ο Πιέρ Ισά και ο Γιάννης Βρέντζος θα συναντηθούν τη Δευτέρα (24/6). Οι τρεις τους θα συζητήσουν σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός και βάσει όσων θα κουβεντιάσουν τότε θα κινηθούν ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι.

Πάντα στα υπόψη βρίσκεται ο Γιοάν Μολό της Νανσί αλλά η περίπτωση του είναι δύσκολη, πάντως εξετάζεται. Στην συνάντηση… κορυφής πιθανότατα να δώσει το «παρών» και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από Δευτέρα και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι άνθρωποι της ομάδας θα «τρέχουν» για να «κλείνουν» συμφωνίες και μεταγραφές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: