Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Γιάνκοβιτς: «Θα χαιρόταν και ο πατέρας μου»

Αδιαφορεί ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς για όσους επικρίνουν την απόφασή του να φύγει από τον Πανιώνιο για τον Παναθηναϊκό και δηλώνει βέβαιος πως έκανε τη σωστή επιλογή.

Γιάνκοβιτς: «Θα χαιρόταν και ο πατέρας μου»
Η απόφαση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό επικρίθηκε από πολλούς οπαδούς του Πανιωνίου. Ορισμένοι δεν του συγχωρούν ότι επέλεξε να παίξει στην ομάδα απέναντι στην οποία ο πατέρας του είχε εκείνον τον σοβαρότατο (αυτό)τραυματισμό, που τελικά του στοίχισε και τη ζωή. Ο ίδιος πάντως δεν αμφιβάλλει για την επιλογή του και τονίζει πως αν ζούσε ο αείμνηστος Μπόμπαν θα χαιρόταν για τη μεταγραφή του.

«Καλώς ή κακώς, υπήρξαν ήδη θετικά και αρνητικά σχόλια. Κρατάω μόνο τα θετικά, τα αρνητικά τούς αφήνω να τα συνεχίσουν. Απλά η επιλογή μου είναι αυτή και πιστεύω πως ό,τι κι αν λένε, αν ζούσε ο πατέρας μου θα χαιρόταν πολύ γι’ αυτή τη μέρα και το επίπεδο που έφτασα. Αυτοί που πραγματικά είμαι στην καρδιά τους είναι κι αυτοί που κρατάω από την οικογένεια του Πανιωνίου», δήλωσε στην «Πράσινη».

«Οφείλω το σημείο που έφτασα στους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν, αλλά και σε αυτούς που δεν με πίστεψαν. Αυτούς που με έβαλαν σε δεύτεροι μοίρα. Οι αμφισβητίες σού δίνουν το καύσιμο, οι κακοί άνθρωποι είναι λες και σε κλωτσάνε προς τα πάνω και αναγκάζουν τους άλλους να σε πιστέψουν», πρόσθεσε.

Όσο για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του πλέον, είπε: «Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία από ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει και σε μια ομάδα που έχει πάρει έξι Ευρωλίγκες και 33 πρωταθλήματα. Με αγχώνει θετικά που η ομάδα πήρε το νταμπλ και μακάρι να καταφέρουμε όλοι μαζί κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Πιστεύω πως τώρα ξεκινά η δουλειά. Η καριέρα μου είχε πολλές αναταράξεις, αλλά με μια σταθερή πορεία τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Όταν έφτασα σε αδιέξοδο, άλλαξαν κάποια πράγματα στο μυαλό μου και πήρα το δρόμο προς τα πάνω. Ακόμη όμως δεν έχω φτάσει στο 100%». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: