Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δεν θέλει Μαλουντά!!

Γιατί οι Πειραιώτες δεν κάνουν κίνηση για τον Γάλλο παικταρά; Τι φοβούνται και ποιος δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστός"; Διαβάστε τους 3+1 λόγους μόνο στον sportdog! Ο Μαλουντά για ακόμα ένα καλοκαίρι βρίσκεται στο "προσκήνιο" για τον Ολυμπιακό, μόνο που αυτή την φορά η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.
Οι Πειραιώτες έχουν πολλά... εμπόδια για την συγκεκριμένη μεταγραφή και για αυτό δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής κάποια κίνηση! Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η στήλη "sportdog penalty", αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 + 1 λόγοι για τους οποίους ο Ολυμπιακός δεν... τρελαίνεται για τον Μαλουντά!
Ο πρώτος είναι φυσικά η μεγάλη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους, ο δεύτερος τα 2 εκατομμύρια που ζητάει ετησίως και ο τρίτος και ίσως ο πιο σοβαρός, οι χονδροπάθειες που τον ταλαιπωρούν!
Τα... προβλήματα όμως στην περίπτωση Μαλουντά δεν σταματάνε εδώ, καθώς υπάρχει και τέταρτος λόγος, ο οποίος ακούει στο όνομα Καρεμπέ. Ο Γάλλος, παρά τα όσα έχουν γραφτεί, δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός για την απόκτησή του συμπατριώτη του και για αυτό δεν τον... σπρώχνει για να έρθει στο Λιμάνι!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: