Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Αυτή ήθελε ο Ερνέστο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις εξελίξεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτή ήθελε ο Ερνέστο!
· Η εξέλιξη αυτή, όπως ανακοινώθηκε χθες, με την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Μπιλμπάο, να γυρίσει στην Αθλέτικ, στην οποία και έπαιξε μπάλα και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα του.

· Πριν περίπου ένα χρόνο, 13-14 μήνες μάλλον, όταν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τον Βαλβέρδε η λύση της συνεργασίας τους, πολλοί έσπευσαν να πουν η, να ψιθυρίσουν διάφορα. Πως ήταν άλλοι λόγοι που έφευγε ο Ερνέστο κι όχι η επιθυμία του να γυρίσει στην οικογένειά του. Άλλοι μίλησαν για οικονομικό θέμα, αλλά επινόησαν κάτι άλλο κλπ, κλπ.

· Όμως, η συνέχεια απέδειξε πως όλα αυτά ήταν απλά εικασίες. Ο άνθρωπος γύρισε πίσω το περασμένο καλοκαίρι στην Ισπανία, δεν πήγε ούτε στη Ρωσία, όπως έγραφαν, ούτε στην Αγγλία. Δεν ανέλαβε καμία ομάδα μέχρι το Δεκέμβρη, όταν και πήγε στη Βαλένθια με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.

· Και τώρα ο Ερνέστο πήγε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως από πέρσι ήθελε να κάνει. Απλά, η Αθλέτικ είχε συμβόλαιο με τον Αργεντίνο Μπιέλσα, ούτε η μία, ούτε η άλλη πλευρά ήθελε να το σπάσει κι έτσι κράτησαν την σχέση τους ως το τέλος. Και με το που τέλειωσε, η Μπιλμπάο φώναξε τον Βαλβέρδε πίσω στο σπίτι.

· Είναι αυτό που ήθελε ο Ερνέστο, ο οποίος το οικονομικό του πρόβλημα το έχει λύσει-μόνο από τον Ολυμπιακό έβαλε στην μπάντα 5 εκ. Ευρώ! Ο Βαλβέρδε ήθελε να είναι με την οικογένειά του στο Μπιλμπάο και να προπονεί την Αθλέτικ, μία ομάδα χωρίς τη μεγάλη πίεση του Ολυμπιακού. Η, ακόμη και χωρίς τη μεγάλη πίεση της Βαλένθια…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: